Perşembe, Şubat 08, 2018

Marmara Karayolları'ndan süper başlangıç

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta yer alan Marmara Karayolları SK, ilk maçında Kirazlıtepespor'u 10-0 yenerek liderlik koltuğuna otururken iddiasını ortaya koydu.


Durmuş Aksoy'un başkanlığını yaptığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan Marmara Karayolları SK'nın teknik direktörlüğünü, daha önce Darıca Gençlerbirliği, Kartalspor ve Sapanbağlarıspor'da görev yapan Muzaffer Türkoğlu yapıyor. Kaleci antrenörü Rafet Önür de Türkoğlu'na yardımcı oluyor.


Turuncu siyahlı ekip, transferde önemli isimleri kadrosuna kattı. Kartal temsilcisi Gülsuyuspor'dan Fatih Çiçekçayır, Emre Yıldız ve Şahin Timur, Aydınlıspor'dan Selçuk Günden, Pendik Güllübağlarspor'dan Samir Muratoğlu, Sapanbağlarıspor'dan Osman Yenal Gürmen, Pendik Kavakpınarspor'dan Musa Can, Esenkentspor'dan Mert Can Gül, Tuzla Şifaspor'dan Kadir Yıldırım, Kartal Bulvarspor'dan Doğa Köse, Balkan Yeşilbağlarspor'dan Çağrı Koçhan ve Heybeliadaspor'dan Abdulvahap Doğan'ı transfer etti. Kadrodaki diğer isimlerse alt yapıdan yetişen oyuncular.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.