Cuma, Şubat 02, 2018

Küçükçekmece'de çeyrek finalistler belli

Küçükçekmece Belediyesi, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile birlikte düzenlediği 11. Minikler Futbol Turnuvası'nda 10 hafta süren grup maçları sonrası çeyrek finale kalan 8 takım belli oldu.


Halkalı Etap Stadı'nda gerçekleşen ve 10 hafta süren turnuvada 22 takım, 396 lisanslı sporcu mücadele etti. Grup maçlarının son karşılaşması olan Özyarımburgaz-Bezirganbahçe maçını Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt, kulüp başkanları ile birlikte izledi.


Centilmenliğin, kardeşliğin ve rekabetin ön plana turnuva 2 grupta 10 hafta süren müsabaklar sonunda sonunda gruplarda ilk 4 sırada tamamlayan takımlar çeyrek finale yükseldi. Büyük bir coşku ve heyecan içerisinde geçen grup maçlarında zaman zaman renkli anlar da yaşandı.


 


1.Grup"ta Halkalı Taştepe, Küçükçekmece, Atakent 2015, Kanarya, 2.Grupta İFA Spor, Atakent Gelişim, Söğütlüçeşme, Cennet Barbaros takımları adlarını çeyrek finale yazdıran takımlar oldu.


 


ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

Halkalı Taştepe- Cennet Barbaros
Küçükçekmece- Söğütlüçeşme
Atakent 2015-Atakent Gelişim
Kanarya- İFAspor


Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...