Cuma, Şubat 02, 2018

Kemerderespor'dan muhteşem açılış

Geçen yıl futbol ailesine katılan Ümraniye Kemerderespor yeni kulüp binasının açılışını seçkin konukların katılımıyla gerçekleştirdi.


Necip Fazıl Mahallesi’nde hizmet verecek olan Ümraniye Kemerderespor Kulübü’nün açılışını Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can gerçekleştirdi.


Açılış törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Çekmeköy İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu,Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur, Mustafa Küçükkapdan, Cemali Ergül, Hakan Karataş,Kemerdere Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri,eski Milli Takım Futbolcusu Fatih Tekke, Milli Takım Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, esnaflar ve mahalle sakinleri katıldı.


Kara: Hedef topluma faydalı bireyler yetiştirmek



Açılış konuşması yapan Ümraniye Kemerdere Spor Kulübü Başkanı Erol Kara, “Madde bağımlılığı ile mücadele konusunda neler yapabiliriz diye yola çıkarak, topluma faydalı bireyler yetiştirmek için mahallemizde bir spor kulübü kurmaya karar verdik. Bu anlamda sporun ve sporcunun her zaman yanında olan ve bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.


Milli Takım Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu, “Çok güzel bir organizasyondayız. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.


''Türk futboluna yeni isimler kazandırmak için varız!''


Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bugün burada Kemerdere Spor Kulübünün açılışı münasebetiyle bir araya geldik. İnşallah kulübümüz sayesinde gençlerimiz, vakitlerini çok daha verimli ve kaliteli geçirmiş olacak. Gençlerimizi yetiştirmek, onlara spor alışkanlığı kazandırmak, bu memlekete ve millete faydalı bireyler olmasını sağlayabilmek için spor kulüplerimiz çok büyük önem arz ediyor” derken,Kemerderespor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Bayram Düğüncü ise alt yapıda mücadele edeceklerini ve amaçlarının Türk futboluna yeni isimler kazandırmak olduğunu dile getirdi.


Muhabir: Arif Doğan


 


 


  


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...