Salı, Şubat 06, 2018

İstanbul Gençlergücü bombaları patlattı

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Gençlergücü, yeni sezon öncesi 6 ismi renklerine bağladı. Siyah Beyazlı ekip Güneşlispor’dan 1996 doğumlu Bekir Sevgi, Haznedar Çetinkayaspor’dan 1997 doğumlu Mehmet Ali Ayten, Haznedar İdman Ocağı’ndan 1996 doğumlu Abdullah Katan, Bayrampaşa Teknikspor’dan 1991 doğumlu Oğuzhan Demir ve İstanbul Artvinspor’Dan 1996 doğumlu Metehan Aşçıoğlu’nu renklerine bağladı.


Kulüp Başkanı Özgür Subaşı, transfer dönemi bitmeden birkaç ismi daha kadrolarına dahil edebileceklerini belirterek, “Kulübümüzün adına yakışır şekilde genç yeteneklerden oluşan bir kadro oluşturduk. Sezonun ilk maçında talihsiz bir yenilgi aldık ancak ben takımıma güveniyorum. 1. Amatör Lig hasretimiz inşallah bu sezon sona erecektir. Hedefimiz öncelikle dostluk, centilmenlik ve fair play. Sonrasında elbette sportif başarı da hedeflerimiz arasında” dedi.


Muhabir: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...