Cumartesi, Şubat 10, 2018

İki kulüp, Sultanbeyli 75. Yıl Stadı'na alınmadı!

İstanbul 2. Amatör Lig 15.Grup'ta bugün Sultanbeyli 75. Yıl Stadı'nda oynanması gereken Ataşehirgücü-Çekmeköy Çarşıspor maçı, tesis yetkililerinin kulüplere maç oynama izni vermemesi nedeniyle oynanamadı.


Saat 14.30'da oynanması gereken karşılaşma için Ataşehirgücü ve Çekmeköy Çarşıspor kulüpleri yaklaşık 1 saat önce Sultanbeyli 75. Yıl Stadı'nda yerlerini aldı. Ancak tesis görevlileri, Sultanbeyli Belediyesi'nin aldığı karar gereği, sahada ilçe dışınden takımların oynamasına izin verilmediğini belirttiler ve müsabakaya engel oldular.


Olaya tepki gösteren iki kulüp TFF İstanbul İl Temsilciliği'ne ulaştılarsa da çözüm bulunamadı. Böylece maç oynanmadan iki kulüp de geri döndü.


Olayın mağdurlarından Ataşehirgücü'nün yarın aynı statta ev sahibi olarak U19 maçı var. Ataşehir temsilcisinin temsilcileri yarın da mecburen masraf yaparak sahaya gideceklerini belirtirken, olaya tepki gösterdiler.

Öte yandan Stad'da müsabakaya izin vermeyen Sultanbeyli Belediye'sinden yapılan açıklamada ise, daha önce ilçe dışından gelen kulüplerin stada verdiği zararların sayısının çok fazla olduğu, belediyenin bu durumu daha önce TFF'ye bildirdiği ve buraya maç vermemeleri ile alakalı 3 kez dilekçe verdiklerini, bu hafta bülten açıklandıktan sonrada aynı şekilde dilekçe ile bildirim yapıldığını, ancak TFF'nin maç verme kararından dönmediği bildirildi.
 


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.