Pazartesi, Şubat 19, 2018

Hakeme saldırıya tepki için takımını ligden çekti

İstanbul U19 2. Ligi’nde mücadele eden Kartal Yunusspor’un kulüp başkanı Uğur Kün, bazı futbolcuları hakemi darp edince takımı ligden çekti.


17 Şubat Cumartesi günü oynanan Sultanbeyli Uzunderespor-Kartal Yunusspor maçın ilk yarısında hakem Hacı Yağız Başoğlu, Yunusspor’dan Bünyamin Solmaz’ı ikinci sarı karttan oyundan attı. Bu karara çok sinirlenen genç oyuncu hakeme saldırırken bazı Yunussporlu futbolcular da arbedeye dahil oldu. Ağzı kan içinde kalan Yağız Başoğlu maçı tatil ederken saldırganlar hakkında şikayetçi oldu.


Oyuncunun takımla ilişkisi kesilecek
Kartal Yunusspor Kulüp Başkanı Uğur Kün yaşananlardan dolayı büyük üzüntü yaşadığını dile getirerek takımını ligden çekti. Kün yaptığı açıklamada “Sultanbeyli Uzundere - Kartal Yunusspor maçında oyuncumuz sporun ruhuna aykırı davranmış ve hakem kardeşimize saldırmıştır. Eski bir hakem olarak şiddetin her türlüsünü kınıyorum. Başta hakemler olmak üzere tüm spor camiasından özür dileriz. Sahalarda şiddet olaylarına sebeb olan herkesin spor alanlarında olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle U19 takımımı ligden çekiyorum. Oyuncunun da takımla ilişiği kesilecektir” dedi.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.