Perşembe, Şubat 01, 2018

Fatih Kulüpler Birliği'nden devrim gibi karar

Fatih Kulüpler Birliği dün Başkan Gökhan Ceyhan yönetiminde olağanüstü toplanırken, devrim niteliğinde kararlar alındı.


Toplantıda ana gündem maddesi, sahte lisansla kaçak futbolcu oynatılmasıydı. Geçmişte ilçe takımlarında bu hatanın yapıldığı dile getirilirken, bundan böyle bu nedenle ceza alan Fatih kulüplerine ağır yaptığım uygulanacak. Buna göre kaçak oyuncu oynatan kulüplere idman sahası verilmeyecek, ayrıca maçlarına araç tahsis edilmeyecek. Karar oy birliğiyle kabul etti. Birlik Başkanı Gökhan Ceyhan “Umarım bu diğer ilçe kulüplerine de örnek olur” dedi.


Toplantıda ayrıca bazı kulüpler, diğer ilçelerde kötü muamele gördüklerini dile getirdiler. Söz alan yöneticiler “Biz burada rakiplerimizi çiçeklerle karşılıyoruz ancak gittiğimiz bazı deplasmanlarda kötü karşılanıyoruz” ifadelerini kullandı.


Maça çıkmayana ağır ceza
Hafta sonu Neslişahspor'un, grubundaki başka bir takımın sahaya çıkmaması nedeniyle düşmesi de toplantının gündeminde yer alırken Başkan Gökhan Ceyhan "Fatih Kulüpler Birliği olarak biz kendi üyelerimizin böyle bir şey yapmasına kesinlikle müsaade etmiyoruz. Maça çıkmayıp da kendi grubundaki takımları mağdur eden üyelerimize en ağır cezaları vereceğiz" dedi.


Muhabir: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...