Cuma, Şubat 09, 2018

Eyüboğlu: Bugünü dört yıl bekledik!

Yaklaşık dört yıldan beri maçlarını tarafsız sahalarda oynayan Büyükçekmece Tepecikspor’da Temel Eyüboğlu,  hasretin sona erdiğini, Cumartesi günü kendi sahalarında dört yıl sonra ilk resmi maçlarını oynayacaklarını söyledi.


Büyük zorluklarla iç saha maçlarını kendi sahalarına almayı başaran Büyükçekmece Tepecikspor Yönetim Kurulu Üyesi Temel Eyüboğlu, stadın müsabaka oynamaya elverişli olması için gecesini gündüzüne katarak mutlu sona ulaşılmasını sağladı. Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaklaşık 5 ay önce başlanan Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadının müsabaka oynamaya elverişli hale gelmesini sağlamak adına elinden gelen çabayı gösteren Eyüboğlu, bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyor.


Tam hazır değil
Stadın tamamlanmadığını fakat maç oynamaya her hangi bir engelin olmadığına kanaat veren TFF, Büyükçekmece Kaymakamlığı ve Emniyet Müdürlüğünün titiz çalışmalarında bu üçlünün yanında olan Temel Eyüboğlu, Cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları Düzyurtspor maçı için adeta saatleri saymaya başladı. Yeni tribünlerin soyunma odalarının kullanılmayacağını, mevcut soyunma odalarının hazır hale geldiğini ve onlardaki eksikleri giderdiklerini söyleyen Eyüboğlu, skorboard ve ses sisteminin de hazır hale getirildiğini söyledi.


Protokol tribününün etrafının kapanmadığını fakat en kısa sürede kapanacağından bunun maç oynaya engel olmadığını söyledi. TFF, Büyükçekmece Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür eden Eyüboğlu, Cumartesi günü herkesi Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadına davet ettiklerini söyledi.


Haber: İbrahim Keskin - keskinbakis.com

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...