Pazartesi, Şubat 19, 2018

Beyoğlu'nda gülen İstanbul Bafra oldu

Beyoğlu Belediyesi Stadında oynanan İstanbul Bafraspor ve Sekbanlarspor karşılaşmasını kırmızı siyahlı ekip 2-1 kazandı.


Maça her iki takım iyi başladı.  İlk 15 dakika karşılıklı olarak oyun kurma, oyun bozma ve top kapma ile geçti. Sekbanlarspor oyuncuları bu dakikalardan sonra oyuna ağırlığını koymaya başladı. Yapılan pas alış verişlerinde ve pozisyon üretmedeki başarı son vuruşlarda gerçekleşemiyordu bir türlü. Bayrampaşa ilçesi ekibi Bafraspor ise kazandığı topları rakip alana kenarlardan hızlı oyunla taşımaya çalıştı. Rakibe böylece ara ara zor anlar yaşattı.


Bafraspor rakip 18 çizgisine yakın bir yerden serbest vuruş kazandı. Herkes kaptan Erkan vuruş yapacak diye beklerken, vuruşu Semih Erdem yaptı. Baraja temas eden top gol ile sonuçlandı. 1-0


Sekbanlarspor gol sonrası Bafraspor kalesini bombardımana tutarken ilk yarının son dakikasında kornerden gelen topa Sekbanlarspor kaptanı Mehmet Ozan Arslanağız mükemmel bir kafa vuruşu yaparken top direğin içinden geri dönerek Bafraspor kalecisi Cemil Yücedağ’ın ellerine gitti. İlk yarıda başka gol olmadı.


İkinci yarı başladığında Sekbanlarspor baskıyı arttırdı. Sağlı sollu ve orta alandan sürekli rakip kaleye yüklenmeye başladılar. Ancak Bafraspor defansı günündeydi ve top daha kalelerine yaklaşmadan atakları bertaraf ediyorlardı.  Kaleye yönelen bir topta defans oyuncusu İsmail Erdem’in kolu ile müdahale ettiği gerekçesiyle Cihan Ataş penaltı noktasını gösterdi. Sekbanlarspor adına atışı kullanan Vahap Deniz’in vuruşu kaleci Cemil’in müdahalesine rağmen ağlara gitti ve durum 1-1 oldu.


Gol sonrası Sekbanlarspor ataklarına devam etti. Ancak geride de açıklar vermeye başladı. Bafrasporun gününde oyuncusu sağ bekte oynayan Ali Yaşar Eskioğlu, rakibinden kazandığı bir top ile takımı adına atak başlattı. Rakip alana taşıdığı topu yakın takip etti. 18 alanın başlangıcında yapılan 3’lü pas organizasyonu sonucunda çok jenerik bir gole imza attı. Ve durum 2-1 oldu.


Bu gol sonrası tüm takım hatları ile rakip alana oyunu yığan Sekbanlarspor beraberlik golünü atmayı başaramayınca sahadan 3 puanı alan İstanbul Bafraspor oldu.


Maçı yöneten Cihan Ataş ve triosu neredeyse sıfır hata ile bir yönetim gösterdi. Her iki takımın oyuncuları zaman zaman kararlara ilk anda tepki gösterseler de Cihan Ataş tarafından verilen karar izahı olunca oyunlarına dönmeyi bildiler.


İlk maçında Vefaspor’a kaybeden İstanbul Bafraspor gelecek hafta maç oynamazken Sekbanlarspor ise Ataşehir Çamoluk ile karşılaşacak.


HABER:MELİH ÖZTÜRK


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...