Perşembe, Şubat 08, 2018

'Kazandık ama tehdit edildik'

Bursa 2. Amatör Lig 6. Grup'ta geçtiğimiz hafta İznik Orhaniyespor deplasmanında 3-2 galip gelen İnegöl Hocaköyspor'un başkanı Azmi Numal sert açıklamalarda bulundu.


Numal "İznik Orhaniyespor maçında futbolcularımız ve teknik kadromuz rakip taraftar tarafından tehdit ediliyor. İnegöl takımları olarak çıktığımız İznik maçları süresinde ağza alınmayacak küfürler işitiyoruz. Biz bu şartlar altında nasıl futbol oynayacağız? İznik polisinin futbolcularımızı sorguya çekmesi bizleri baskı altında bırakmıştır. Adamlar futbolcuları dövmeye kalkıştı, taraftarları, hocaları bizim topçulara küfür ediyor hakem hiçbir tepki vermiyor. Maçların güvenliğini kim sağlayacak? Böyle olursa her takım iç sahasında önüne geleni tehdit, küfür, hakaret ve yıldırma politikası ile karşılar. O zaman ligin ne anlamı kalıyor?" dedi.


Hocaköyspor olarak hakemlerden dertli olduklarını belirten Azmi Numal "Alakası olmayan pozisyonlarda aleyhimize kararlar veriliyor. Hakemler bizim aleyhimize çok kolay kart çıkartıyorlar. Ayrıca gözlemcilerin yalan yanlış beyanlarla maçın hakemini yönlendirmeleri ayrı bir dert. Ancak deplasman da yaşadıklarımız spora yakışmayan davranışlar" diye konuştu.


Hocaköyspor pazar günü saat 14:00'te Sanayi Sahası'nda İznik Elbeyli Üzümspor ile karşılaşacak.


Haber: Serkan Arslan


 


Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...