Salı, Şubat 06, 2018

9 takım bir yıl sonra yeniden Süper Amatör Lig'de

2016-2017 İstanbul Süper Amatör Lig'de gruplarında son üç sırayı alan ve 1.Amatör Lige düşen 9 takım bir yıl aradan sonra yeniden Süper Amatör Lige döndüler.
Bu 9 takımdan 6 tanesi 1.Amatör Ligde gruplarını şampiyon olarak tamamlayıp Süper Amatör Lige dönerken,3 takımda oynadıkları play off maçını kazanarak Süper Amatör Lige yeniden merhaba dediler.
Beyoğlu temsilcileri Galataspor ve Sütlücespor, Şişli temsilcisi Mecidiyeköyspor, Zeytinburnu temsilcisi Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü, Tuzla Temsilcisi Tuzla Şifaspor ve Küçükçekmece temsilcisi İstanbul Sinopspor bulundukları grupları şampiyonlukla tamamlarken, Play Off maçlarında Sarıyer temsilcileri Yeniköyspor,İstanbul Ünyespor'u 1-0 İstinyespor;Bahçelievler Soğanlı Olimpikspor'u 3-0 yenerek Üsküdar temsilcisi Çamlıcaspor ise İstanbul Sitespor'u penaltı atışları sonucunda 3-2 yenerek Süper Amatör Lige yükselme sevinci yaşadılar.
Yerel Futbol ailesi olarak bir yıl aradan sonra yeniden Süper Amatör Lige yükselen bu 9 takımı tebrik ediyor;2018-2019 futbol sezonunda Süper Amatör Ligde başarılar diliyoruz.


HABER: ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.