Cuma, Ocak 19, 2018

Yamanspor ve Çavuşoğlu arasında dostluk rüzgarları

Hafta içi karşı karşıya gelen ve Kartal Çavuşoğluspor'un 2-1 galibiyetiyle sona eren mücadele sonrasında iki kulüpten birbirlerine güzel mesajlar geldi.


TEŞEKKÜRLER YAMANSPOR
Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bugün ki maçta skordan daha önemli olduğunu çok güzel bir şekilde sergileyen Yamanspor kulübümüzün sevilen başkanı sayın Mahmut Celal Kalyoncu ve yönetimine bu ilkeleri yansıttıkları teknik heyet ve sporcularının bu örnek davranışlarının diğer kulüplerimize ders olmasını dileriz
KARTAL ÇAVUŞOĞLU SPOR KULÜBÜ


TEBRİKLER KARTAL ÇAVUŞOĞLUSPOR
Mücadelesinden ve galibiyetlerinden dolayı Kartal Çavuşoğluspor kulübümüzü,Kartal Çavuşoğluspor Kulüp Başkanı ve KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu Başkanımızı, Yöneticilerini ve Hocalarını tebrik ederiz. Başarılar dileriz.
ÜMRANİYE YAMANSPOR KULÜBÜ


Sevgili Yamanspor Kulübü Başkanım Mahmut bey ve yönetimine bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. iyi ki sizin gibi spor sever dostlarımız var. 15 senedir tanışırız. Tanıdığım günden bugüne en sevdiğim kardeş kulübümüzsünüz.Kader zor maçta karşılaştırdı.Hem sevindim hem üzüldüm Başkanım inşallah çıkarsınız.
Başarılar diliyorum.
NASIR SÜLEYMANOĞLU
KARTAL KASK BAŞKANI


Sevgili Kartal Çavuşoğluspor Kulüp Başkanım Nasır bey. Sporun dostluk,barış ve kardeşlik olduğunu en çok ihtiyacımız olan bu günlerde gösteren siz ve sizin gibi güzel insanları tanımaktan oldukça mutluyum. ALLAH birlik ve beraberliğimizi daim kılar inşallah.Kulübünüze başarılar diliyorum.
Saygıyla,sevgiyle,sağlıcakla kalın.
MAHMUT CELAL KALYONCU
YAMANSPOR KULÜP BAŞKANI


Editör : Atilla DEMİR


 









Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...