Cuma, Ocak 19, 2018

Yamanspor U17/A ligine merhaba dedi

İstanbul U16B Ligi'nde gruplarını ikinci sırada tamamlayan Yamanspor ve Ferahspor, U17A Ligi'ne çıkmak için play-off maçında karşılaştı. Kazanan Yamanspor oldu.


Alemdağ Stadı'nda oynanan müsabakaya Yamanspor seyircileri damgasını vurdu. Ümraniye'den takımlarını desteklemek için gelen sarı siyahlı taraftarlar 3-1 galibiyette büyük bir rol oynadı.


Ferahspor 10. dakikada 10 kişi kaldı
Karşılaşmayı Uğur Altay, Muhammed Yiğit Yılmaz ve Selim Mert Güler hakem üçlüsü yönetirken henüz 10.dakikada 10 kişi kalan Ferahspor 1 kişi eksik oynamanın zorluğunu tüm maç boyunca yaşadı.


29.dakikada Berkan Yalçın'ın golüyle öne geçen Yamanspor hemen iki dakika sonrasında Burak Gönül'ün golüyle soyunma odasına iki farkla üstün girdi.


İkinci yarıya da iyi başlayan Ümraniye ekibi Abdullah'ın golüyle farkı 3'e çıkarırken Ferahspor takımı adına Muhammed Ali'nin golü sonucu belirledi.


Karşılaşmanın ardından U-17/A ligine yükselmeyi başaran Yamanspor takımının mahalleye dönüş yolunda yaptığı sevinç gösterileri ve tezahuratları görülmeye değer güzellikteydi.


Editör: Atilla DEMİR


 














Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.