Salı, Ocak 23, 2018

Tunaspor'dan Paşabahçe'de yaşananlar için açıklama

Haftasonu Paşabahçe Stadı’nda oynanan Mesudiyespor - Tuna Spor müsabakasının ardından Tuna Spor cephesinden açıklama geldi. Resmi İnternet sitesinden yapılan açıklama ise şu şekilde oldu.


İşte Resmi İnternet sitesinden sitem dolu açıklamanın bir bölümü;


EMNİYET VE TFF SINIFTA KALMIŞTIR


Bu noktada hem emniyet birimleri hem de TFF ne yazık ki sınıfta kalmıştır. Sporun, futbolun anlam ve manasını anlamakta güçlük çeken, çağdaşlaşma anlamında kıtlık yaşamış bir kitle olarak adlandırabileceğiniz insan topluluklarını suçlamaktansa bunlara yeterince önlem al(a)mayan emniyet birimleri ve TFF bu haberi iyice okumalı ve analiz etmelidir.


BİRA ŞİŞESİ, KÜFÜR, YABANCI MADDELER!


Maç boyunca tribünden futbolcularımıza küfürler savrulmuştur. Teknik heyetimiz tehdit edilmiştir. Tribünlere bira şişeleri ile giren, meşaleler yakarak bunları, yabancı maddeleri sahaya ve oyuncularımıza fırlatan, 90 dakika boyunca oyuncular ve hakem aleyhinde küfürler savuran bir futbol ortamı içerisinde sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi ‘kutlama’ yapmaya özenmiş herkes bu olaylardan sorumludur.


ADAM YARALAMA!


Maçın son dakikalarında ortamı germek için elinden gelen her şeyi yapan İstanbul Mesudiyespor taraftarları oyuncumuza yabancı madde atmıştır. Bu maddeler içerisinde bira şişesi dahi vardır. Ayrıca yine futbolcumuza atılan meşale kaleci antrenörümüz Mutlu Turan’ın kafasına isabet etmiş ve yaralanmıştır. Antrenörümüz Mutlu Turan dakikalarca yerden kalkamamıştır.


SORMAK LAZIM!


Tüm bu olaylar karşısında TFF ve emniyet güçleri neden yeterince önlem al(a)mamıştır?


İstanbul Mesudiyespor ‘bükemediği eli ömpeyi bilmediği’ için mi bu çirkinliklere izin vermiştir?


MEŞİN YUVARLAKLA ŞOV YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ


Çirkinlikleriniz, küfürleriniz, saldırılarınız ve rezillikleriniz sizin olsun. Biz yeşil sahalarda meşin yuvarlakla şov yapmaya devam edeceğiz.


tunaspor.org







 

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...