Çarşamba, Ocak 24, 2018

Süper Amatör 5.grupta 2 bilete 5 aday

2 bilet için kıyasıya yarışta ipi kim gögüsleyecek hafta sonu belli olacak.
İstanbul Süper Amatör Lig 5. grupta son hafta öncesinde Klasman grubuna kalacak takımlar henüz belli olmadı.

Son hafta öncesinde 5 takım ilk iki sıra için kıyasıya bir mücadele içerisinde.

Gelin şimdi tüm ihtimalleri değerlendirelim. Kim hangi şartta Klasman grubuna yükselecek ona bakalım.

Değerlendirmemize haftaya averajla lider olarak başlayacak Kurtköyspor'dan başlayalım. Daha sonra tüm ihtimalleri sıralayalım.
Kurtköyspor sahasında takipçisi Siirt İstanbul Yavuz Selimspor'u ağırlayacak. Kurtköyspor'un maçı kazanmaktan başka şansı yok. Aynı şekilde Siirt İstanbul Yavuz Selimspor'un da kazanmaktan başka şansı yok. İki takımında 36 puanı var.Beraberlik durumunda 36 puanlı Kocasinanspor ile 35 puanlı Sultanbeyli Uzunderespor maçında herhangi bir takım kazanırsa puan olarak yada beraberlik halinde hem Kurtköyspor hemde Siirt İstanbul YS üçlü averajda Kocasinanspor takımının altında kalacağı için Kocasinanspor Klasman grubuna kalacak. Kurtköyspor-Siirt İstanbul YS maçı berabere biterse Kocasinanspor-Sultanbeyli Uzunderespor maçını kazanan Klasman grubuna yükselecek. İki maçta berabere biterse Teraziderespor maçından hükmen 3 puan alıp puanını 38 yapacak olan Kavacıkspor grup 1.si olarak,üçlü averajda Kurtköyspor ve Siirt İstanbul Yavuz Selimspor'a karşı avantajlı olan Kocasinanspor grup 2.si olarak Klasman grubuna çıkacak.

İki maçı da herhangi bir takım kazanırsa Kurtköyspor-Siirt İstanbul YS maçının galibi ile Kocasinanspor - Sultanbeyli Uzunderespor maçını kazanması halinde Kocasinanspor Klasman grubuna çıkacak. Karşılaşmayı Sultanbeyli temsilcisi kazanırsa Sultanbeyli ekibi Kavacıkspor'la baraj maçı yapacak. Kurtköyspor-Siirt İstanbul YS maçı berabere kalırsa Sultanbeyli ekibi direkt olarak Klasman grubuna çıkacak. Kurtköyspor -Siirt İstanbul YS maçını herhangi bir takım kazanırsa Kavacıkspor'la Sultanbeyli Uzunderespor 38'er puanla ve ikili averajları eşit olduğu için grup ikincisini belirlemek için baraj maçı oynayacak.(İkili arasındaki maçlar Kavacık 1-Uzundere 3/ Uzundere 0 Kavacık 2) Grup üçüncülüğünü garantileyen Kavacıkspor Kurtköyspor-Siirt İstanbul YS yada Kocasinanspor-Sultanbeyli Uzunderespor maçlarından biri berabere biterse 2. olarak ikisi de berabere biterse lider olarak Klasman grubuna kalacak.

Kısacası klasman grubuna çıkmak için Kurtköyspor,Siirt İstanbul YS ve Sultanbeyli Uzunderespor'un mutlaka kazanması lazım. Kavacıkspor'a iki maçtan birinin berabere bitmesi yeterli olacak. Kavacıkspor'un S.Uzunderespor'la baraj maçı oynama durumu da var. Kocasinanspor'a galibiyet yada iki maçında berabere bitmesi yeterli olacak.

Kısaca 5 takımında Klasman grubuna yükselme şansı sürüyor. Hafta sonunda bu karışık problemde çözüm yolunu kimlerin bulacağını hep beraber göreceğiz. Allah tüm kulüplerimizin gönlüne göre versin. Hakeden kazansın. Daha önemlisi kazanan dostluk ve kardeşlik olsun.

HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...