Perşembe, Ocak 18, 2018

Reşitpaşaspor'dan açıklama

Reşitpaşa Spor Kulübü yönetiminden, İzzetpaşa maçının ardından konuk ekibin sosyal medya üzerinden yaptığı serzenişe cevap geldi. Açıklamada ise şu ifadelere yer verildi.

"Tüm kulüplerimizin sezon boyunca yoğun çaba ve gayret gösterdiği bir sezonu tamamlıyoruz. Takımlar, yönetiminden taraftarına kadar başarılı olmak için ellerinden geleni yaptılar. Futbolun FairPlay içerisinde kardeşçe bir rekabet ortamında geçmesi için herkes üzerine düşeni yapmıştır" 

"Şampiyon olmak ne kadar hak ise, küme düşmeninde hak olduğunu unutmamak gerekir. Çekişmenin son haftalara kadar sürmesi futbolun güzelliğini ve heyecanını arttırmıştır. Hakemlerimizde adaletli yönetimini ellerinden geldiğince sahaya yansıtmıştır. Hakemlerimizin sezon başından beri tüm çabalarını hiçe saymak doğru ve hakkaniyetli bir yaklaşım olamaz. Başarısızlığın faturasını hakemlere kesmek kolaycılıktan öte bir davranış olamaz, futbol tabiriyle “topu taça atmak olur”. Verilen kararların hoşumuza gitmediği durumlar bizde de olabiliyor ancak hakemlerimizin verdiği kararlar anlık karalardır. O an gördüğü, yorumladığı kararları veriyorlar".

"İzzetpaşa maçı gergin ve stresli bir karşılaşma oldu Rakip takımın 2 oyuncusu kırmızı kart gördü Kırmızı kartlar itiraz hakaret ve küfür içeriyor. Kırmızı karttan sonra hakeme darp teşebbüsüne kalkan bir anlayış olamaz. 2-1 önde olduğunda her fırsatta kendini yere bırakan oyuncular iş tersine dönünce geçirdiği süreyi çok aradılar. Ayrıca uzatmalar 8 dk verilmiş, bu süre ise gerekse panaltının kullanılmasında ki neredeyse geçen 5 dakikalık süreç kırmızı kart ve itirazlar nedeniyle uzamıştır. Hakemlerimize her zaman ihtiyacımız var, kendi eksikliklerimizi görmeden hakemleri zan altında bırakmayalım. Bu tür polemiklerin içerisine çekmeyelim bırakalım işlerini yapsınlar. Önceki ligi, bu ligi ve bir sezon sonraki ligi hep bu hakemler ile oynayacağız. Hakemlere güvenimiz tamdır"denildi.

MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.