Salı, Ocak 23, 2018

Klasman için üç bilet daha sahibini buldu

İstanbul Süper Amatör Lig gruplarında Klasman gruplarına yükselen 3 takım daha bu hafta sonu oynanan maçlar sonucunda belli oldu.

Süper Amatör Lig 2.grupta mücadele eden Sekbanlar Spor Kulübü deplasmanda oynadığı maçta Topkapıspor'u 4-1 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala Klasman grubunda mücadele etme hakkını elde etti. Sekbanlar Spor Kulübünün hangi grupta yer alacağı son hafta oynanacak maçlardan sonra belli olacak. Son haftaya grupta 1877 Alemdağ 42 puanla lider girerken, 2. Sekbanlar Spor Kulübü'nün 41 puanı bulunuyor.

Son hafta maçlarında 1877 Alemdağ deplasmanda Dikilitaş ile Sekbanlar Spor Kulübü ise evinde Ayazağa Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Süper Amatör Lig 8.grupta mücadele eden iki takım son maçlar öncesinde Klasman gruplarında mücadele etmeyi garantiledi.

3 takımın büyük çekişme yaşadığı grupta oynanan Kağıthanespor-Ataşehir Çamolukspor ve Yedikulespor-Irmakspor maçları sonrasında Ataşehir Çamolukspor ile Kağıthanespor Klasman gruplarında mücadele etmeye hak kazandı. Bu iki takımın hangi gruplarda yer alacağı son hafta oynanacak Ataşehir Çamolukspor-Yedikulespor ve Kartaltepespor-Kağıthanespor maçlarından sonra belli olacak.

Ataşehir Çamolukspor 46 puanla grupta lider Kağıthanespor 45 puanla 2.durumda.
Toplam 18 takımın Klasman gruplarına yükseleceği Süper Amatör Ligde son hafta öncesi 14 takım Klasman gruplarına katılmayı garantiledi.
Klasman grubu bileti alacak son 4 takım önümüzde hafta oynanacak maçlardan sonra belli olacak.

Klasman grubuna yükselmeyi garantileyen takımlar;

Levent,İstanbul Bafraspor, 1877 Alemdağ,Sekbanlar SK, Beşyüzevler, Büyükçekmece Belediyespor, Küçükyalı Yelken, İstanbul Mesudiye, Bayrampaşa Tuna, Vefa, Ataşehir Çamoluk, Kağıthane, İFA,Araphan


Muhabir: Ümit Yılmaz

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.