Cuma, Ocak 19, 2018

İstanbul Bulancakspor'da Metin farkı

İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve son 10 maçını yitirmeyen İstanbul Bulancakspor’un bu başarının mimarlarından biri de kaleci Mehmet Metin Haykır... Tecrübeli eldiven ilk yarının son maçında kaleyi devraldı ve 7 maçta kalesinde sadece 3 gol gördü.


Sezon başında bir Süper Amatör Lig ekibiyle anlaştığını ancak iş saatlerindeki uyuşmazlı nedeniyle bu transferin gerçekleşmediğini belirten Haykır “Transferin son gününde Bulancakspor ile anlaştım ancak talihsizlik burada apeşimi bırakmadı ve tam takıma uyum sağlamışkensağ yüzük parmağım kırıldı. Bir ay takımdan ayrı çalıştım, ilk yarının son maçıyla kaleyi devraldı. O günden bu yana takım yenilgi yüzü görmüyor ve bundan payım olduğum için çok mutluyum” dedi.


Cevat Köprübaşı, Sulatanmurat, İstanbul Giresun, Batı Trakya, Çayırbaşı Özkan, Bayrampaşa Teknik, İstanbul Bayburt ve Fatih Hilal maçlarında sadece üç gol yediğini belirten başarılı eldiven “İlk yarıda beşinciydik. İkinci yarının en çok puan toplayan ekibiyiz. 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik aldık. Camia ve yönetim Süper Amatör'e layık. Hocalarımız üst düzey. Umarım hep beraber bu takımı çıkarırız” diye konuştu.


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...