Çarşamba, Ağustos 23, 2017

Kocatepe'nin 'antrenman drilleri' kitabı antrenörleri bekliyor

Yüksek lisansını tezli olarak 'Sağlık Bilimleri,Hareket ve Antrenman Bilimi' alanında yapan Mehmet Kocatepe, genç yaşına rağmen şuanda UEFA B ve Scouting belgelerine sahip.


Üniversitede öğrenim gördüğü yıllarından günümüze kadar çalıştığı kulüplerde başarılı yıllar geçiren ve çok sayıda profesyonel alt yapı takımlarına oyuncu kazandıran Kocatepe "Kendimi hep futbola adamış biri olduğumu düşünüyorum. Gelişimin sürekli olduğunu düşünerek ve ayrıca bu işi severek yapan bir futbol adamı olarak kendimi her geçen gün geliştirmekle beraber değerli hocalarıma da katkıda bulunmak benim için önemli bir kriterdir. Bu süreçte her antrenör planlı ve programlı bir şekilde gelişime açık olursa Türk futbolu iyileşir ve değişim ile ivme kazandığında gelişmeye başlar."


Ülkelerce gelişen futbol seviyeleri ve antrenörlerin bu süreçte ne kadar pay aldığına da değinen Kocatepe " Ülkemizde futbol yeteri kadar gelişemiyor. Potansiyelimiz var fakat zaman ayırmaya çalışmıyoruz. Alt yapı yaş kategorilerinde yetişen bir oyuncu neden kendi yetiştiği takımın A takımında forma giyemiyor ? Ülke çapında genç antrenörler bu işi severek bir yerlere getirmeye çalışıyor. Değerli büyüklerimizden öğrendiklerimizi geliştirip, gelişen teknoloji sayesinde öğrencilerimize öğretmeye çalışıyoruz. Yeni çıkacak olan kitabımı detaylı inceleme fırsatı bulur iseniz nelerden bahsettiğimi anlayacaksınız." sözlerine yer verdi.


Genç antrenör, çıkacak olan kitabında kendisinin geliştirdiği ve uygulama fırsatı bulduğu antrenman drillerinden oluşuyor. Mehmet Kocatepe'nin ilerleyen günlerde basılacak olan kitabını sitemiz olarak inceleme ve tanıma fırsatı bulacağız. 


MUHABİR: OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.