Pazartesi, Temmuz 24, 2017

Zakir Caferoğlu yuvada kaldı

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde yer alan fakat grubunu 7.sırada bitirmesine rağmen uygulanan statü gereği küme düşen İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ataşehir Çamolukspor yeniden Bölgesel Amatör Lige yükselebilmek için yaptığı flaş transferlerden sonra iç transferde de takımın yıldızlarını kadroda tutmaya devam ediyor.
Ataşehir ekibinde kulübüyle son olarak anlaşan oyuncu takımın kaptanlarından golcü futbolcu Zakir Caferoğlu oldu.
Futbola 2002 yılında Kurtköyspor altyapısında başlayan Zakir Caferoğlu daha sonra sırasıyla Pendikspor, Tuzlaspor, İstanbul Altınordu, Ataşehir Çamolukspor, Pendikgücü Gençlik Spor, Tuzlaspor, Adalarspor formalarını giymişti.
Golcü oyuncu son 3 sezondur yeşil beyazlı Ataşehir Çamolukspor formasını giyiyor.
Aynı zamanda psikolog olan 1990 doğumlu futbolcu 2015-2016 sezonunda Ataşehir takımının Bölgesel Amatör Lige yükselmesinde başrolü oynayan oyunculardan birisi olmuştu.
Ataşehirli oyuncu geçtiğimiz yıllarda attığı 30 golle Süper Amatör Ligde gol krallığı sevinci de yaşamıştı.
Golcü futbolcunun imza töreninde Ataşehir Çamolukspor Kulüp Başkanı Ekrem Köse 2.Başkan Rasim Duvarbaşı ve kulübün sponsoru Duymer İşitme Cihazları Şirketi Genel Müdürü Salih Baz'da hazır bulundu.
Duymer İşitme Cihazları Genel Müdürü Salih Baz'ın da bir açıklama yaptığı imza töreninde Baz şu ifadeleri kullandı.
"Duymer İşitme Cihazları olarak Ataşehir Çamolukspor kulübüne desteğimiz devam edecek.Ataşehir Çamolukspor bir marka ve aile takımı. Bizde bu ailenin bir parçası olmayı sürdüreceğiz"


 


HABER: ÜMİT YILMAZ


Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.