Pazartesi, Temmuz 31, 2017

Yeldeğirmeni'nde teknik direktör tamam

Yeldeğirmenispor 2017 - 2018 sezonunu en iyi yerde bitirmek için ince eleyip sık dokurken takımın başına getireceği isimde netlik kazandı.


 


2017-2018 futbol sezonunda teknik direktörlük görevi için aynı zamanda eski profesyonel futbolcu Hakan Çakır ile anlaşmaya vardi.


 


Kulüp lokalinde  Emin Bayer ve Ali Ölmez'inde hazir bulunduğu görüşmeden sonra tam yetki ile A takim teknik direktorlugune getirilen Hakan Çakir getirildi. 


 


Transfer ile ilgili yapılan açıklamada,"Bu transfer camiamiza ve Hakan hocamiza hayirli uğurlu olsun. Yeldeğirmenimiz yeni sezon hazirliklarina 8 Agustos2017 sali gunu yapacagi ilk antremanla başlayacaktır. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dileriz" denildi.


 


Yeni yönetim kurulu


Yeni sezonda daha başarılı olmak için yönetim bazında da kan değişikliğine giden Yeldeğirmenispor'da Başkanlık koltuğunda Emin Bayer bulunurken Yönetim Kurulu'nda bulunan isimler de şu şekilde oldu; Emin Bayer, Ali Ölmez, T C Kadir Turutoğlu Hakan Cakir, Ahmet Feyzi YücerAlper Ölmez, İsmail Çelen, Mustafa İzmir, Sinan Polat, Umut KozanVural AltunkaynakKerem Ölmez, Okan Allüşoğlu ve Türker Özyön


HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.