Perşembe, Temmuz 20, 2017

Sağmalcılarspor alt yapı için seçme yapacak

Bu sene kurulan ve kurulduğu ilk sezonunda 2. Amatör Lig’de şampiyon olarak yeni sezonda 1. Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Bayrampaşa’nın yeni takımı Sağmalcılarspor, altyapı seçmeleri yapacak. 
lacivert-beyazlılar, 29 Temmuz Cumartesi günü yapacağı seçmeyle altyapı takımına geleceğin futbol yıldızı adaylarını seçecek.
Kulüp Sportif Direktörü Güvenç Kurtar yönetiminde, altyapı teknik direktörü Sedat Saatçi nezaretinde yapılacak seçmeler Yıldırım Mahallesi’ndeki Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi yanındaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Stadı’nda yapılacak.
29 Temmuz Cumartesi günü saat 12.00 ile 17.00 arasında yapılacak seçmelere 2000, 2001, 2002 ve 2003 doğumlu çocuklar katılabilecek.
Sağmalcılarspor kulübü Başkanı Mehmet Özdemir. 
Yapılacak seçmeler sonucunda, yetenekli futbolcuları önce seçeceklerinin sonra da özel çalışmalar yaptırarak Türk futboluna 
hazırlayacaklarını söyledi. 



SEDAT SAATÇİ SAĞMALCILARSPOR ALTYAPISINDA



Öte yandan Sağmalcılarspor, altyapı teknik direktörlüğüne Sedat Saatçiyı getirdi.
Uzun yıllar profesyonel futbol oynadıktan sonra 2010 yılında kariyerini sonlandıran genç teknik adam Bayrampaşaspor ve Yıldırımbosnaspor’da altyapı teknik direktörlüğü görevinde bulunmuştu.
45 yaşındaki teknik adam, yeni bir takım olan Sağmalcılarspor’un altyapısında yetenekli gençleri bularak Türk sporuna kazandırmak isteyeceklerini söyledi.
Sağmalcılarspor kulübü Başkanı Mehmet Özdemir ise “Altyapıdaki gençlerimize daha iyi eğitim ve özgüven vermek için Güvenç Kurtar ve İsmail Geliş hocalarımızın direktifleri doğrultusunda Sedat Saatçi hocamızla anlaşma sağladık. Kuracağımız 13, 14 ve 17 yaş grupları için önümüzdeki haftalar içinde seçmelere başlayacağız inşallah. Sedat Saatçi hocamıza ve teknik heyetine aramıza hoşgeldiniz diyor, başarılar diliyorum” dedi.


 


HABER :KEMALÖZGÜNER / SPORVİZYON TV 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.