Cumartesi, Temmuz 22, 2017

Libadespor altyapısında devrim

İstanbul'un altyapıda marka takımlarından Libadespor, yeniden yapılanma kapsamında göreve getirdiği teknik kadro ile amatör camiada büyük yankı uyandırdı.


Altyapı futbolunun "duayen" isimlerinden Hüseyin Dalgıç'ın liderliğinde kurulan teknik ekipte, tecrübeli Savaş Yılmaz ile beraber Yasin Efendiler ve Ömer Bulut da bulunuyor.


Yerel Futbol'a açıklama yapan Hüseyin Dalgıç; " Tesisleşme bakımından harika bir ortam var. Hedefimiz Libadespor'da, kaliteli futbol eğitimi vererek oyuncularımızın fiziksel ve taktiksel gelişimini sağlamak, sosyal aktivitelerle de duygusal ve ruhsal yönden zinde tutmak, sağlam temellere oturtulmuş sürekliliği olan bir sistem oluşturmaktır. Birikim ve tecrübelerimizi tüm altyapı ile futbol okulu oyuncularımızın faydasına sunmaktır." şeklinde konuştu.


 


22 yıllık tecrübe



Libadespor'un altyapısını emanet ettiği teknik adamlarımızdan Hüseyin Dalgıç, 1991-2013 yılları arasında 22 sene Fenerbahçe Spor Kulübü'nde kariyerinde Türkiye Şampiyonlukları bulunan sayısız başarılar ve Türk futboluna sayısız yıldız oyuncu yetiştirmiş UEFA Pro Lisans sahibi bir teknik adamımız.


Libadespor'un altyapısında futbolcu olarak da görev yapan Savaş Yılmaz, 2009-2012 ile 2014-2015 yılları arasında da Libadespor altyapısında başarılı sezonlar geçiren bir teknik adamımız.Ayrıca Örnek Gençlikspor ve Beylerbeyispor'da da görev yapan Yılmaz, en son Selimiyespor'da U16 takımı Teknik Sorumlusu görevindeydi.


Yasin Efendiler, profesyonel futbol kariyeri olan bir antrenörümüz.Futbola Fenerbahçe altyapısında başlayan ve İstanbulspor'la devam eden Efendiler, profesyonel olarak Kastamonuspor'da oynadıktan sonra tekrar amatöre dönerek Göktürkspor ve Hasanpaşaspor'da futbol hayatını noktalamıştır.En son Fenerbahçe'nin Dereağzı Futbol Okulu'nda görev yapan Yasin Efendiler Fikirtepe Dumlupınarpor yöneticisi Abdullah Efendiler'in de oğludur.


Haliç Üniversitesi Spor Yöneticiliği mezunu, maç ve performans analizi sertifikası sahibi Ömer Bulut ise Harbiş, Maltepespor,Gülsuyu, Başıbüyükspor, İdealtepespor ve Maltepe Gençlik Spor futbol kariyeri yanısıra İdealtepespor'da altyapı antrenörlüğü de yapmıştır.


ARİF DOĞAN


  


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...