Cuma, Temmuz 21, 2017

Başakşehir Kartalspor'da Zeki Sonbay dönemi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Başakşehir Kartalspor'da teknik direktörlük görevine, geçen sezon Küçükçekmece İdman Yurdu'nu Süper Amatör Lig'e çıkartan Zeki Sonbay getirildi.


Üç sezondur Küçükçekmece İdman Yurdu'nda görev yapan Zeki Sonbay, bu üç sezonda da takımını şampiyon yapmayı başardı ve 2. Amatör'den Süper Amatör'e kadar yükseltti. Zeki Sonbay yaptığı açıklamada, hedeflerinin ve amaçlarının aynı doğrultuda olduğuna inandığı için Başakşehir Kartalspor ile anlaştığını belirtti.


Başakşehir Kartalspor Başkanı Nail Tilbaç ise yaptığı açıklamada "Yeni yapılanma içerisine girdiğimiz bu sezon bu doğrultuda ilk iş olarak takım yapısına uygun bir teknik adam arayışına girdik ve hedeflerimize ulaşabilme adına ilk transferimizi başarılı ve tecrübeli teknik direktör Zeki Sonbay ile anlaşarak yaptık" dedi. Takıma katılacak yeni transferleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını söyleyen Başkan Nail Tilbaç "Hocamız kulübümüze hayırlı olsun" diye konuştu.


ZEKİ SONBAY KİMDİR?
1976 Artvin Hopa doğumlu Zeki Sonbay Bugsaşspor A.Ş ile Profesyonel Lige Adımını attı. Sırasıyla Osmanlıspor, Çaykur,Rizespor, Erzurumspor,İstanbul Başakşehir, Diyarbakırspor, Sarıyer ve Mardinspor takımlarında futbol oynadı.


 


Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.