Pazartesi, Temmuz 31, 2017

Aziz Topal:Haznedar İdman Ocağı ses getiren bir takım olacak


Haznedar İdman Ocağı Teknik Sorumlusu Aziz Topal Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada;''Çalıştırdığım tüm kulüplerde oyuncuların pozitif yönde gelişimine etki ettiğim kanaatindeyim. Haznedar İdman Ocağı Spor Kulübü'nde de tüm kategorilerden sorumlu teknik adam olarak yapıyı sıfırdan tekrar organize etmeye,burada da bir değişime girdiğimizi belirtmek isterim.Hedefimiz genç bir A Takım kurarak, 1.Amatör Lig'e çıkmaktır.



 



Alt yapılarda ise U15,U14,U13 gruplarında klasik antrenmanların dışında bir program ile liglere hazırlanıyoruz.Bu gruplara gerekli takviyeleri yapmak için araştırmalarımız devam ediyor.Bizimle beraber olmak isteyen yetenekli oyuncuları bünyemize katmak için yoğun bir uğraş içindeyiz.



 



Hedef; kulübün tüm yapısını değiştirip A Takımımızla her sezon bir üst lige çıkmak, altyapılarda ise bir futbol ekolü oluşturup kulübün geleceğini kendi alt yapısından yetiştirğimiz oyunculara teslim etmektir.İnşallah disiplinli ve programlı çalışarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda başarı ile ilerleyeceğiz.''dedi.



 



Haliç Üniversitesi BESYO Antrenörlük Bölümü mezunu olan Topal,takım yönetiminin kendisine desteklerini artırarak sürdürdüğünü belirterek Güngören temsilcisini liglerde ses getiren bir takım yapmak için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirtti.



ARİF DOĞAN

 

 


Hiç yorum yok:

Zirvedeki kritik maç Özkanspor'un

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor sahasında takipçisi Kocamustafapaşaspor'u 1-0 yenerek hem 6'da 6...