Pazartesi, Mayıs 29, 2017

Silivrispor 30 yıl sonra 2. Lig'de

Spor Toto 3.Lig 2.Grup play-off final maçında Silivrispor,Erbaaspor’u 1-0 yenerek Spor Toto 2.Lige yükselen son takım oldu. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan karşılaşmanın tek golü 69.dakika da İbrahim Fatih Dilek’ten geldi.
Maçın ilk yarısı, orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İki takımda kontrollü futbolu benimseyerek kontra ataklar ile tehlike yaratmaya çalıştılar. İlk yarının sonunda taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.


Silivrispor Golü Buldu
Maçın 69.dakikasında Erbaaspor’un gerçekleştirdiği atakta Doğan Can Davas’ın kaptırdığı top sonrası, defanstan atılan uzun topla kaleci ile karşı karşıya kalan İbrahim Fatih Dilek ceza sahası dışından muhteşem bir aşırtma vuruşla takımını 69.dakikada öne geçirdi. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü elinde tutan Silivrispor, karşılaşmada başka gol olmayınca sahadan 1-0 üstünlükle ayrılarak Spor Toto 2.Lige yükselen son takım oldu.


Silivrispor Kupayı Ali Düşmez’in Elinden Aldı
Maçın sonunda yapılan törende Silivrispor’a kupasını ve futbolculara madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez takdim etti.
Büyük Sevinç Vardı
Maçın sonunda Silivrisporlu futbolcular,yönetciler ve taraftarlar büyük bir coşku ile galibiyeti kutladılar.
Bu sonuç ile Silivrispor gelecek sezon Spor Toto 2.Ligde mücadele etmeye hak kazandı.


Muhabir: Can Mutlu

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.