Pazartesi, Mayıs 01, 2017

Esenkentspor'un gençleri durdurulamıyor

İstanbul U19/2 15. Grupta Esenkentspor ile Ataşehir Arena takımları Ümraniye Bld. Suni Çim Sahası'nda karşılaştı. Esenkentspor baştan sona üstün olduğu maçta Oktay (3) , Osman Ali (2) , Enes , Emre ve Yakup'un golleriyle maçı 8-0 kazanarak oynadığı 3. maçınıda farklı kazanarak liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. 


İlhan Okumuş ve Güneş Kıral'ın talebeleri şampiyonluk parolası ile çıktığı 3. maçıda kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Maça baskılı bir şekilde başlayan Esenkentspor kanatlardan Zafer ve Yunus ile etkili oldu. Zafer ve Yunus'un etkili oyununa karşılık veremeyen Ataşehir ekibi savunmada zor anlar yaşadı. Oktay takımının 1. ve 2. golünü attı,günün etkili isimlerinden Zafer ceza sahasına çalımlarla beraber girdi ve savunmanın müdahalesi ile yerde kaldı hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emre takımının 3. golünü kaydetti 3-0. Baskıyı arttıran Esenkentspor korner kazandı Ömer'in açtığı ortaya iyi yükselen Enes şık bir gol atarak takımını 4-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve Esenkentspor ilk yarıyı 4-0 önde kapadı. 


İkinci yarıda da baskıyı sürdüren Esenkentspor Oktay'ın golü ile skoru 5-0 yaptı. Oyuna sonradan giren ve günün etkili isimlerinden olan Osman Ali ceza sahasında önüne düşen topu iyi değerlendirdi ve takımını 6-0 öne geçirdi. Esenkentspor orta sahada Ömer , Mehmet Ali ve Kemal'i iyi kullandı,oyunun ritmini belirleyen orta saha üçlüsü takımını rahatlattı. Esenkentspor yine bir kontra atakta topu oyuna sonradan giren Burak ile buluşturdu Burak'ın içeriye çevirdiği topa dokunan Yakup durumu 7-0 yaptı. Esenkentspor'da Emre kaptığı topla Osman Ali'yi hareketlendirdi Osman güzel bir aşırtma ile maçın sonucunu belirledi 8-0. Esenkentspor Çarşamba günü erteleme maçında Dudullu sahasında Kanlıca ile karşılacak.


 


Editör : Kemal Şişman

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...