Cumartesi, Nisan 29, 2017

Zekeriyaköy istedi,Yıldıztabya Mimarsinan kazandı.

İstanbul 2.Amatör Lig 19.Grup ekiplerinden Yıldıztabya Mimarsinan ve Zekeriyaköy,Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldiler.


Mücadeleyi Serhat Celal Özağdaş,Erkan Kılıç ve Ali Kurt hakem triosu yönetti.Saha komiseri Rahim Şengün,sağlık görevlisi Engin Akçay idi.


Mücadelede Yıldıztabya Mimarsinan hızlı başladı.İlk bölümde Tahir Baydar durumu 1-0 yaptı.İlerleyen dakikalarda Zekeriyaköy kaptanı Atalay Kurt uzaktan harika bir vuruşla durumu 1-1'e getirdi.


YEDİĞİ GOLE CEVAP GECİKMEDİ


Yıldıztabya Mimarsinan yediği golle kendine geldi.Santra sonrası araya atılan topta buluşan Onur Karaman kaleciyi geçti ve Yıldıztabya Mimarsinanspor'u 2-1 öne geçirdi.İlk yarı bitime dakikalar kala Onur Karaman kaleci ile karşı karşıya iken arkadan Serhat Gördük'ün müdahalesiyle yerde kaldı ve Serhat Gördük kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.İlk devreyi Yıldıztabya Mimarsinanspor 2-1 önde kapattı.


İkinci devrede ise Zekeriyaköy'de Özgür Tepercik'in golü beraberliği getirdi 2-2.Son bölümlere beraberlikle girilirken ev sahibi ekip penaltı kazandı.Zekeriyaköy'de ise Oğuz Yılan yaptığı müdahale ile kırmızı kart gördü.Topun başına geçen Mustafa Kalkan topu direğe nişanladı ve önemli fırsattan yararlanılamadı.Fazla geçmeden bir penaltı daha kazanan ev sahibinde topun başına geçen Tahir Baydar meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu 3-2.Uzatmanın son dakikalarında defanstaki boşluğu değerlendiren ev sahibi ekipte Mücahit Baydur önünde kalan topu ağlara gönderdi ve skoru 4-2'ye getirdi.Mücadelede başka gol olmadı ve ev sahibi ekip üç puanın sahibi oldu.


MUHABİR:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ


FOTOĞRAF GALERİSİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


YILDIZTABYA MİMARSİNANSPOR: Sezgin,Bahattin,Nuh,Mustafa,Derya İsmail,Hüseyin,Umut,Mücahit,Onur,Şaban


YEDEKLER: Gürkan,Furkan,Sercan,Müslüm,Özgür,Hasip


TEKNİK SORUMLU: Hayrettin ÖZTÜRK


ZEKERİYAKÖYSPOR: Zeki,Mirkan,Oğuz,Serhat,Oktay,Murat,Ekrem,Murat Serhat,Orkun,Atalay,Ali


YEDEKLER: Mert


TEKNİK SORUMLU: Ali Ahmet KURT

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.