Pazar, Nisan 23, 2017

İzzetpaşa liderliği bıraktı

İstanbul 2.Amatör Küme 12.grup mücadelesinde Güzelhisar ile İzzetpaşa, Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Gergin geçen doksan dakikada kazanan çıkmazken, İzzetpaşa liderliği Ulusspor'a bıraktı.


Mücadelenin ilk yarısını konuk ekip Samet'in attığı golle 1-0 önde kapattı. 


Devre arası gerginlik


İlk yarının bitiş düdüğü ile birlikte iki ekip oyuncuları soyunma odalarına giderken, İzzetpaşa tribünlerinden birkaç taraftar Güzelhisarlı oyuncularla laf dalaşına girdi. Telleri aşıp tribüne çıkan Güzelhisarlı bazı oyuncular ile İzzetpaşa taraftarları arasında arbede yaşandı. İzzetpaşa oyuncularından da tribüne çıkılması sonrasında ortam daha çok alevlendi. Her iki ekibin sağ duyulu yöneticilerinin araya girmesi ile olaylar büyümeden yatıştırıldı ve emniyet güçlerinin gelmesinden sonra karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.


İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi ekip Nurullah'ın kafa golü ile beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda her iki ekipte skoru değiştiremeyince zorlu doksan dakika 1-1'lik skorla sona erdi. Karşılaşma sonrasında hiçbir olumsuzluk yaşanmazken, konuk ekip lider geldiği deplasmandan ikinci sıraya geriledi.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN


Daha fazla fotoğraf için galerileri ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.