Cumartesi, Nisan 22, 2017

Haydarpaşa Demirspor'un Bileği Bükülmüyor

İstanbul 2.Amatör Ligi 14.Grup takımlarından Haydarpaşa Demirspor, ligde attığı 41 gol ve kalesinde gördüğü 9 gol ile grubunda averajı en yüksek olan takım konumunda.

Teknik Direktör Ömer Ayten ile sezona iyi bir başlangıç yapan Kadıköy temsilcisi İstanbul 2.Amatör Ligi 14.Grubun en az gol yiyen takımı oldu.


Teknik Direktör Ömer Ayten, "Haydarpaşa Demirspor 'da çok karakterli ve ligin üst düzeyinde oyuncularımız var. Böyle oyuncuları bir araya getirmek çok zor, asla maç sırasında oyundan düşmüyorlar ve vazgeçmiyorlar. Oyuncularımın sahada futbol oynarken zevk aldıklarını görüyorum. Haydarpaşa Demirspor öne geçtikten sonra her takım karşısında farklı galibiyet alabileceğini biliyorum. Rakip takımın direnci kırıldıktan sonra Haydarpaşa Demirspor yeter ki öne geçsin. Güzel oynayan iyi futbolcularımız var. Onlarla gurur duyuyorum" dedi.


Bugün oynanacak, Harb-İşspor maçı ev sahibi ekibin ligden çekildiğini TFF İstanbul'a belirtmesi üzerine Haydarpaşa Demirspor maçtan hükmen 3-0 galip ayrılmıştır.


Bu sonuçla takımın puanı 28'e yükseliyor. 14.Grupta liderliğini sürdürüyor.

Editör: Eren GÜR

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.