Cumartesi, Nisan 22, 2017

Esenkentspor'dan yine farklı tarife

İstanbul U19/2 ligi 15. Grupta Esenkentspor ile Adalar arasında oynanan maçı Esenkentspor Oktay (2) - Ömer - Zafer - Yunus ve Osman Ali'nin golleri ile 6-0 kazandı.


Kartal Yunus Sahasında oynanan maçta Esenkentspor maçın hakimiydi.  Maçın başlamasıyla beraber Esenkentspor sahaya iyi yayılarak iyi pas yaptı. Kanatlarını etkili kullanan Esenkentspor sağ çaprazdan frikik kazandı,topun başına Kaptan Ömer geçti. Ömer'in içeriye açtığı ortaya kimse dokunamadı ve top ağlarla buluştu 1-0. Esenkentspor golünde moraliyle beraber yüklenmeye devam etti , orta saha da topu iyi kullanan İlhan Hoca'nın talebeleri hücumda çok etkili oldular. Orta saha da topu alan Kemal topu Oktay ile buluşturdu , Oktay savunmanın arasına çalımlarla beraber girdi ayağının dışı ile şık bir vuruş yaptı ve takımını 2-0 öne geçirdi. Santra ile birlikte topu yine kazanan Esenkentspor'da araya atılan topu kesen Emre iki kişiyi geçerek bir şut çekti,şut az farkla auta çıktı. Adalar maçın bu dakikalarında etkili ataklar gerçekleştiremedi,Esenkentspor orta sahada Kemal'in kaptığı topla atağa hızlı çıktı Yunus'un yaptığı ortayı savunma kornere yolladı. Korner de topun başına Deniz geçti Deniz'in yaptığı orta da Enes'in sektirdiği topla buluşan Oktay düzgün bir vuruş ile skoru 3-0'a getirdi.


Bu dakikalar da gördüğü sarı kart'a itiraz eden Adalar takımının futbolcusu ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. İlk yarı da başka gol olmayınca Esenkentspor ilk yarıyı 3-0 önde kapadı. 


İkinci yarı başlangıcıyla beraber hücumdaki etkinliği devam eden Esenkentspor üst üste korner kazandı. Ömer'in kullandığı korner de Enes topu yine arkaya iyi sektirdi Esenkentspor'un golcü isimlerinden olan Zafer kafa vuruşuyla takımını 4-0 öne geçiren golü attı. Adalar ekibi orta saha da topla buluşmakta zorluk çekince hücumda etkili olamadı,Esenkentspor'un orta sahaları Ömer , Mehmet Ali ve Kemal etkili oyunlarıyla beraber takımlarını hücuma iyi çıkardı. Sağ kanatta topla beraber buluşan Abdülkadir topu Oktay ile buluşturdu Oktay'ın ara pasında Yunus ceza sahasına girdi ve sert bir vuruşla beraber takımını 5-0 öne geçirdi. Adalar ekibi yediği gollerden sonra oyundan iyice düşünce Esenkentspor ekibi ataklarını sıklaştırdı,oyuna sonradan giren Süleyman iki şık çalım attıktan sonra topu yine oyuna sonradan giren Osman Ali ile buluşturdu Osman Ali topu biraz sürdükten sonra uzaklardan sert bir şut çekti ve takımını 6-0 öne geçirdi. Maçta başka gol olmayınca İlhan Okumuş'un talebeleri oynadığı ikinci maçı da rahat kazanarak şampiyonlukta iddialı olduğunu gösterdi. 


 


HABER: KEMAL ŞİŞMAN


 


Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...