Çarşamba, Nisan 26, 2017

Anadolu Kartalları'nda Ali Portakal dönemi

İstanbul'un Pendik ilçesinde faaliyet gösteren Anadolu Kartalları Spor Kulübü Fatih Bora ve ekibinin istifasından sonra genel kongreye gitti. Yapılan seçimde oy çokluğu ile başkanlığa Ali Portakal getirildi.


Ali Portakal yaptığı açıklamada "Beni bu koltuğa layık gören Anadolu Kartalları camiasına teşekkür ederim. Pendik ilçesinin güzide takımlarından olan Anadolu Kartalları'na başkan seçildiğim için mutluyum. Başkan olarak zor bir vazifeyi ele aldığımın bilincindeyim. Ben ve ekip arkadaşlarımın bu zor vazifenin üstünden geleceğimize inanıyorum. Bugünden itibaren bizi bekleyen zor bir süreç var. Ben ve ekibim bu süreci hep beraber aşıp Anadolu Kartalları Spor Kulübü'nü yukarılara taşıyacağız. Bugünden itibaren vakit çalışma ve birlik vaktidir. Çok çalışıp başarılara imza atacağız. Ben ekibime güveniyorum bu takımı üst seviyelere çıkaracağımıza inanıyorum" dedi.


Anadolu Kartalları SK bu sezona İstanbul 2. Amatör Küme'de başlamış, sezon başında takımın adeta her şeyi olan Ali Bora'nın vefatı ile sarsılan Kırmızı-Siyahlılar geçtiğimiz haftalarda ligden çekilmişti.


Editör: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...