Cuma, Mart 24, 2017

Öz Yarımburgaz'ın 'Yıldızı' parlıyor

İstanbul 2. Amatör Küme 9. Grup'ta Öz Yarımburgazspor evinde Güney Yıldızı SK'yı 5-2 yenerek 4. maçında 3. galibiyetini aldı.



Maça iyi başlayan Öz Yarımburgazspor 7. dakikada golü buldu: Soldan gelişen atakta Yalçın ortayı kesti, ceza sahasında buluşan Atakan durumu 1.0 yaptı.
Küçükçekmece temsilcisi beş dakika sonra Nuri'yle ikinci golü bulurken karşılıklı ataklarla geçen ilk devrenin son bölümlerinde Atakan bir kez daha sanheye çıktı ve 40. dakikada durumu 3-0 yaptı.
İkinci yarı oyunun kontrolü Öz Yarımburgazspor'daydı. Tribündeki çok sayıda taraftarının da desteğiyle güzel bir futbol sergileyen sarı-kırmızılı ekip Muhammed'le durumu 4-0 yaptı.
İlerleyen bölümde defansta yapılan bir hata sonrası Güney Yıldızı bir gol buldu. Tolunay skoru 5-1 yapan golü atarken kapanış golü konuk ekipten geldi.
Maçı 5-2 kazanan Şenol Doğan'ın talebelerinde şimdiki hedef İstanbul Balkanspor maçı. Sarı-Kırmızılılar Küçükçekmece derbisini kazanarak şampiyonluk iddiasını sürdürmek amacında.


Editör: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.