Perşembe, Mart 30, 2017

Esenkentspor dolu dizgin

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grupta lider konumda bulunan Esenkentspor galibiyet serisine devam ediyor. Esenkentspor Kartal Yunus sahasında karşılaştığı Atalar takımını 5-0 gibi farklı bir skorla geçti.


Maça Esenkentspor hızlı başladı,yakaladığı ve bulduğu pozisyonlarda etkili olan Maltepe ekibi korner kazandı. İçeriye açılan ortada araya giren Hakan takımını 1-0 öne geçiren dokunuşu yaptı. Bu dakikalarda oyundan iyice düşen Atalar takımı hücuma çıkmakta zorlandı,oyunu kendi yarı sahasında kabullendi. İlk yarı da başka gol olmayınca ilk yarı Esenkentspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.


2. Yarıya da hızlı başlayan Esenkentspor ataklarını sürdürdü,orta sahanın 5-10 metre ilerisinde kazanılan faul'de topun başına Uğur geçti ceza sahasına açtığı ortaya Esenkentspor'un genç savunmacısı Enes yükseldi ve takımını 2-0 öne geçirdi. 2. golü de bularak iyice rahatlayan Esenkentspor ataklarını sıklaştırdı kanatlarını iyi kullanan Esenkentspor içeriye açılan ortada Kaptan Erol iyi yükselerek takımını 3-0 öne geçirdi. Atalar takımı hücumda çoğalamayınca kalesinde tehlikeler yaşadı,önüne atılan topta Mücahit iyi hareketlendi içeriye açtığı ortada Esenkentspor'un golcüsü Bora kafa vuruşuyla beraber skoru 4-0'a getirdi. Orta sahayı iyi kullanan Esenkentspor rakibinin topla oynamasına izin vermedi,kaptığı topları kanatlarına iyi gönderen Esenkentspor oyuna sonradan giren Volkan'ın açtığı ortada top savunmanın eline çarptı hakem penaltı noktasını gösterdi. Maç boyunca etkili olan genç yetenek Ömer Faruk topun başına geçti ve maçın skorunu belirleyen golü attı 5-0. Maçta başka gol olmadı Esenkentspor oynadığı 7. maçtan da galibiyetle ayrılarak yoluna nağmağlup devam etti,Atalar ise 7 maçta aldığı 2 galibiyet ile haftayı 6 puanla kapattı.


 


HABER: KEMAL ŞİŞMAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.