Perşembe, Şubat 23, 2017

Karabük evinde ilk kez kazandı

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyon’u Batı Karadeniz Liginin yedinci hafta mücadelesinde Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar ile Akçakoca Gökspor Veteranlar takımları Karabük Yenice sahasında karşı karşıya geldiler.


Maça iki takımda kontrollü başladı. İlk yarı boyunca iki takımda gol noktalarında başarılı olamayınca soyunma odasına 0-0 beraberlikle gittiler.


İkinci yarıda daha istekli ve gol noktalarında üretken takım Karabük Veteranlar takımıydı. İkinci yarıda Murat, Şenol ve Bahattin ile üç puanı üç gol atarak kazanan taraf Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımı oldu.


Bugüne kadar oynadığı evinde ki maçlardan beraberlikle ayrılan Karabük Veteranlar kendi evinde ilk defa kazanarak üç puanın sahibi oldu. Akçakoca Gökspor Veteranlar takımı ise deplasmanda yine puan alamadı.


TEBRİKLER ŞENOL


Maçın son bölümlerinde yine fair play adına güzel görüntüler vardı. Akçakoca Gökspor Veteranlar takımında sakatlanan oyuncunun yerine girecek başka oyuncu kalmayınca Karabük Veteranlar takımından Şenol oyundan çıkarak takımların eşit sayıda mücadele etmesini sağladı. 


GÜRSU DA MAÇTAYDI


TMVFL Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu'da maçı izledi. Maçı izlemeye gelenler arasında ayrıca TMVFL Türkiye Karması'nın Teknik Direktörü Alpay Özer ve TMVFL Bölgeler Koordinatörü Füsun Erayla'da vardı. YAŞA VE YAŞAT KARABÜK VETERANLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Kenan Gürsu, Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımı başkanı Sayın Abdullah Küçüktepe'ye Teşekkür Plaketi vererek " Lige olan katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederek başarılar diliyorum" dedi.


Kaynak: Ali Doğan


 


Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.