Salı, Şubat 28, 2017

Değişim 3 Puan Getirdi !

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden Geredespor hoca ve kadro revizyonuna gittiği Bağcılarspor maçından 3 puan ile ayrıldı. Geredespor’un golünü 87.dakikada Oğuzhan Candan atarken, Bağcılarspor 90+3’te Evren ile penaltıdan yararlanamadı.


Denge Bozulmadı


Karşılaşmaya iki takımda temkinli başladı. Gol atmaktan çok savunmayı tercih eden ekipler pozisyon bulmakta zorlandı. İlk yarının tek tehlikeli pozisyonunu 40.dakikada Bağcılarspor geliştirdi ancak gol bulamadı. İlk yarı 0-0 sona erdi.


Atan Alır !


İkinci yarıya iki takımda golü bulmak adına rakip kaleye yüklenmeye başladı. 54.dakikada Emre, M.Ali Fındık ve Ali Kafadar iş birliği ile gelişen atakta direk gole izin vermedi. Karşılaşmanın son 20 dakikasına girilirken Geredespor rakip kaleyi abluka altına altı. 75.dakikada konuk ekipten Özer ikinci sarı karttan oyundan ihraç edildi. Geredespor’da ikinci yarı oyuna giren Murat Turan ve Oğuzhan Candan hucüm hattında baskıyı artıran isimler oldu. Karşılaşmanın 87.dakikasında Cemal’in pasında top ile buluşan  Murat topu Nurettin’e gönderdi, Nurettin ise şut çekmek yerine müsait olan Oğuzhan’a pas verdi,  Oğuzhan kaleci Ziya’nın yanından topu ağlara gönderdi ve Geredespor’u 1-0 öne geçirdi. Bu dakikalardan sonra Geredespor’un son dakika kabusu hortladı. 90+3’te Bağcılarspor penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Evren topu Serdar’ın kucağına gönderdi. Karşılaşma Geredespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


Sezonun En İyisi !


Geredespor taraftarları Bağcılarspor maçında itici güç oldu. Soğuk Cehennem taraftar grubu ve Geredespor’a gönül verenler bu sezonki en iyi tribününü Bağcılarspor maçında yaptı.Karşılaşma sonrası ise yönetim,futbolcu ve taraftarlar 3 puanı doyasıya kutladı.


Saha: Bolu Karaçayır


Hakemler: Gökhan Alkayalar, Rahim Sarıdede, Anıl Küçükkaraca


Geredespor: Serdar, Gökhan, Güray, Ali Tuna, Fatih, Cemal, Samed, Emre, Nurettin, M.Ali, Ali Kafadar


Teknik Sorumlu: Ahmet Gazi Özdemir


Bağcılarspor: Ziya, İslam, Özgür, Evren, Özer, Hakan, Özkan, Onur, Samet, Murat, Ersin


Teknik Sorumlu: Erdal Albayrak


Kırmızı Kart: 75’ Özer Vatansever


Gol:87’ Oğuzhan Candan


 


Haber: Ali Can Duman /Yerel Futbol Bolu

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.