Perşembe, Aralık 01, 2016

Okmeydanı-Çayırgücü maçı sonrası kan aktı


İstanbul 1. Amatör Küme'de oynanan ve 4-2 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan Okmeydanı Fetihspor-Çayırgücü maçı sonrası konuk ekip saldırıya uğradı. Yeşil-Sarılılar dayaktan ancak, Fetih Stadı'ndaki mahzene saklanarak kurtulabildi.

Konuyla ilgili Çayırgücü Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"İki ekibin de şampiyonluk iddiasını sürdürme adına önemli bir maçta. Biz çok iyi başlayıp öne geçtik. Hakem kararları ortamı gererken rakibimize adeta bedavadan bir penaltı verildi. Penaltıyı kalecimiz kurtardı ancak hakem taraftarların etkisinde kalıp atışı tekrarlattı. Maç içinde resmen çok sert oynadılar. Sonlara doğru başkanları dahil, tribündeki 200-250 civarındaki taraftarları küfür ve tehditlere başladı.

'Kapıları açıp taraftarları içeri soktular'
Biz skoru 4-2 yaptıktan sonra kaptanları 10 numaralı oyuncu, ismi İsmet olan 5 numaralı futbolcu ve 7 numaralı oyuncuları bir taç pozisyonunda saldırmaya başladılar, sonra tüm takım birden bizi darp ettiler. Kapıları açıp taraftarlarını içeri sokup onları da kavgaya dahil ettiler

'4 kişi hastanelik oldu'
70 yaşındaki yöneticimiz Basri Bey'e ve 15 yaşındaki kardeşlerimize hunharca saldırdılar. 4 kisi hastanelik oldu. Hocaları bile bize taşla sopayla saldırdı, mahzen gibi bir yere saklandık. Polis eşliğinde saatlerce bekletildikten sonra askerlik şubesinin oraya kadar yunus timleri ile gittik. 

'Sadece 1 futbolcu engel olmaya çalıştı'
Fetihspor'dan sadece 6 numaralı futbolcu ve bir yöneticileri engel olmaya çalıştı,diğerleri taş, sopa ve şişelerle saldırdılar."

Fetihspor: Tasvip etmiyoruz 
Konuyla ilgili ulaştığımız Okmeydanı Fetihspor yöneticileri ise "Olayları tasvip etmiyoruz. Kendilerini emniyet için mahzene koyduk, korumaya çalıştık. Rakip takıma saldıran 5 futbolcu ile ilişkimizi keseceğiz" ifadelerini kullandı.



HABER: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...