Perşembe, Aralık 01, 2016

GOP Kulüpler Birliği'nden Çayırgücü'ne destek


Gaziosmanpaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği, Okmeydanı Fetihspor maçında saldırıya uğrayan Çayırgücü'ne destek oldu.

İstanbul 1. Amatör Ligde oynanan ve 4-2 Çayırgücü’nün üstünlüğü ile devam eden maçın uzatma anlarında Okmeydanı Fetihsporlular, Çayırgücülü futbolculara ve Yönetici Sabri Avcı’ya saldırmış, 6 futbolcu darp edilmişti. 

Başkan ve Üyeleri saldırıya uğrayan Çayırgücüspor kulübünü Gaziosmanpaşa'daki sivil toplum kuruluşları ziyaret etti. Sarı-yeşilli kulübün Gaziosmanpaşa’da bulunan lokalinde yapılan toplantıya, Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği Başkan Murat Yılmazer ve yönetim kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları katıldı. Çayırgücüspor’un yaşadıklarının kabul edilemez olduğunu belirten Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Murat Yılmazer, olayın takipçisi olacaklarını söyledi.

Toplantının ardından Gaziosmanpaşa’da bulunan tüm Amatör Kulüpler adına yapılan basın bildirisinde “Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmamak gerekir. Çayırgücüspor takımımızın yaşadığı bu üzücü olayı kınıyoruz. Olaya sebebiyet veren Okmeydanı Fetihspor Kulübü Başkanı, yönetimi, futbolcuları ile taraftarlarını kınıyoruz. Spora şiddet ile vahşeti karıştıranların en ağır şekilde cezalandırılması için konunun takipçisi olacağız“ İfadeleri kullanıldı 

HABER: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...