Çarşamba, Kasım 02, 2016

Zirvenin yeni sahibi 70 Larendespor

Karaman 1. Amatör Küme'de şampiyonluğu hedefleyen 70 Larendespor, deplasmanda karşılaştığı 1453 Karamanspor'u 4-1'lik skorla mağlup ederek liderliği devraldı. 

Yunuskent Sentetik Saha'da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf olan Parslan, 3.dakikada 1453 Karamanspor'dan Yalçın'ın kırmızı kart görmesi sonucu mücadelenin kontrolünü eline aldı. 5.dakikada Çağrı Saçıkara, Parsları öne geçiren gölü kaydetti. Golden son baskılı oyun ve kontraatakları kesmeyen Parslar zayıf rakibine nefes aldırmadı. Sağ taraftan Ali Akbaş'ın kullandığı kornerde takibi bırakmayan Hüseyin Kuşar'ın içeriye kafa ile indirdiği topu Çağrı'nın ustaca vuruşu ile hem kendinin hem de Parsların ikinci golünü kaydetmiş oldu.

İkinci yarıya hızlı başlayan 70 Larendespor, sol kanattan gelişen atakta ustaca içeri sızan kaptan İsa Boylu'ya yapılan faul sonucu penaltı kullanma hakkını eline aldı. Topun başına geçen kaptan, durumu 3-0'a getirdi. Oyundan tamamen kopan 1453 Karamanspor savunmasında açıklar vermeye başladı. Aksayan savunma hata yapmakta gecikmedi. İçeri sızan Hüseyin Kuşar'a yapılan faulde maçın hakemi ikinci kez beyaz noktayı gösterdi ve Hüseyin Kuşar topun başına geçerek bu haftayı da boş geçmedi.

Çağrı'nın yerine oyuna giren genç yetenek Onur Cıvgın, maçın son bölümlerinde 1453 Karamanspor karşısında net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Son dakikada 1453 Karamanspor'un tek golü Ali Ayçiçek'ten geldi ve maç 70 Larendespor'un 4-1 üstünlüğü ile sona erdi. 

Çelikyön: Laik olduğumuz yerdeyiz
Maç sonu değerlendirmede bulunan Kulüp Başkanı Çelikyön, "Oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. İnşallah laik olduğumuz yerde liderlikteyiz. Sezonu sonu şampiyonluk bayrağı bizde olacak" dedi.

Takım kaptanı İsa Boylu ise, "Rakip zayıftı ve 10 kişi kalınca aslında maçın zevki kalmadı ama üzerimize oynayanlar var. Bu galibiyet herkese gelsin.  Biz rakibi küçük düşürecek olsaydık, maçın skoru çok çok farklı olurdu. Biz takım olarak iyiyiz. Kadromuz geniş ve kaliteli. Bu da bizi şampiyon yapmaya yeterli. İnşallah bu sene 70 Larendespor şampiyondur" ifadelerini kullandı.

Bu arada karşılaşmanın yıldızı ise Yusuf Bulut oldu.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...