Pazar, Kasım 06, 2016

Zeytinburnuspor tırmanışa geçti

İstanbul 1. Amatör Küme 5. Grup'ta yer alan Zeytinburnuspor, Fatih Hilalspor'u 3-2 yenerek üst üste ikinci galibiyetine imza attı.

Merkezefendi Stadı'nda oynanan karşılaşmada Hasan'ın penaltı golüyle öne geçen Lacivert Beyazlılara konuk Fatih Hilalspor karşılık verince takımlar soyunma odasına 1-1'lik skorla gitti. 

İkinci 45 dakikada skorda 2-1 geriye düşen Zeytinburnuspor, önce Kürşat ile skora dengeyi getirdi. Mücadelenin son bölümlerinde bir kez daha sahneye çıkan Hasan, kendisinin ikinci golünü atarken, takımını da 3-2'lik zafere taşıyan isim oldu. Kaptan kaleci Sercan da kritik kurtarışları ve geriden oyunu yönlendirmesiyle takımının galibiyetinde rol oynadı. 

Lige istediği gibi başlayamayan Zeytinburnuspor, üst üste ikinci galibiyetini alarak tırmanışa geçti. Geçtiğimiz hafta CFS Bağcılarspor'u 5-1 mağlup eden Lacivert Beyazlılar, bu galibiyetle altı hafta sonunda puanını sekize yükseltti. Son iki karşılaşmada rakip filelere beş gol gönderen Hasan ise takımının galibiyetlerine önemli katkı sundu. 

HABER-FOTOĞRAF: SERCAN KIVANÇ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.