Cuma, Kasım 18, 2016

Yıldıztabyaspor idmanında moral yemeği

Yıldıztabyaspor hafta sonu oynadığı maçta yaşanan olumsuzluklar nedeni ile haftayı kayıplarla kapattı. Salı günü yapılan idmanda moraller sıfırdı.

Perşembe idmanında ise U17 takımından yapılan takviyeler ile idman yapıldı. Hafta sonu oynanacak Küçükpazarspor maçında oynaması muhtemel genç oyuncular hem sevinçli hem de üzgündüler.

Kulüp Başkanı Yavuz Coşkun, Genel Kaptan Ertuğrul Konya ve Genel Kaptan Yardımcısı Ersan Dosdoğru idmanda futbolcuları yalnız bırakmadılar. Ersan Dosdoğru oyunculara idman sonrası yemek ve meyve suyu ikram ederek moral aşıladı.

"Henüz lig bitmedi ve başladığımız yerdeyiz" diyen Başkan Yavuz Coşkun, yaptığı açıklamada, "Bundan sonra kayıpsız yolumuza devam edeceğiz. Ceza alacak oyuncularımızın yerine hocamız alt yapıdan genç oyuncular çağırdı ve oynamaları muhtemeldir. Yolumuza formamızı giyen ve inanan tüm oyuncularımız ile devam edip ligi en iyi yerde bitirme hedefimizden şaşmayacağız. Lige yeni başlamışcasına hırsımızdan inancımızdan eksilme olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

YerelFutbol.com 


Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...