Pazartesi, Kasım 21, 2016

Yeşilköyspor'dan gol şov


Süper Amatör 10.Grup ekiplerinden Yeşilköyspor evinde Gürpınarsporu'u ağırlarken, 30.dakikadan sonra adeta sahada Yeşilköyspor'un şovu başladı.

Maçın ilk yarım saatlik bölümünde rakibi üzerinde baskı kurmasına rağmen aradığı golü bir türlü bulamayan Yeşilköyspor, sağ kanattan Muhammet Çetin'in ortasına Tolga Öztürk'ün yaptığı  klas kafa vuruşu ile aradığı golü buldu ve 30.dakikada 1-0 öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra Yılmaz Gözütok ceza sahası içinde rakibinden sıyrıldı. Boş pozisyondaki Tolga Öztürk ile topu buluşturdu ve Tolga hem kendisinin hemde takımının 2.golünü kaydederek takımını 2-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarının başlaması ile birlikte yine oyuna ağırlını koyan taraf Yeşilköyspor oldu. Mücadelenin 60.dakikasında Muhammet Atam'ın ortasına iyi yükselen Tolga Öztürk yaptığı kafa vuruşu ile topu filelere yolladı ve mücadelede skor 3-0 oldu. 70.dakikada ise Ozan Özdemir ceza sahası üzerinde topu Tolga Öztürk ile buluşturdu. Ceza yayının üzerinde topla buluşan usta ayak, sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve hem kendisinin hem takımının 4.golünü kaydetti.

85 dakikada  korner atışında mükemmel yükselen Hızır Uzundağ, ev shibi ekip Yeşilköyspor'u 5-0 öne geçirdi. Mücadelenin son dakikalarına girilirken, karşılaşmanın 4 gol kaydeden yıldızı Tolga Öztürk'ün vuruşunda Gürpınarspor defansı ters bir vuruşla topu kendi ağlarına yolladı ve mücadelede skor 6-0'a geldi. Karşılaşmada bu golden sonra başka gol olmayınca Yeşilköyspor 3 puanı hanesine yazdırdı.

6-0 lık galibiyet ile grupta en çok gol atan takım ünvanını elde eden Yeşilköyspor, kalesini bu maçta gole kapatmayı başardı. Aynı grupta bulunan ve bu haftaya kadar kendisi gibi kalesinde yalnızca 3 gol gören Mesudiyespor'un Leventspor müsabakasında kalesinde 2 gol görmesiyle birlikte Süper Amatör ekipleri arasında en az gol yiyen takım olma ünvanını da tek başına ele geçirdi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.