Salı, Kasım 08, 2016

Yenilgisiz lidere 'Soğuk' duş

İstanbul Süper Amatör Küme 7. Grup'ta lider durumda bulunan Ortaköyspor, zorlu Soğuksuspor deplasmanında ilk yenilgisini yaşadı. Beykoz ilçesi temsilcisi, güçlü rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti.

Paşabahçe Stadı'nda oynanan mücadelede, hafta içinde geçen sezon takımı çalıştıran Salih Şener’in ikinci kez takımın başına getiren Yeşil-Beyazlı ekip oldukça diri bir futbol oynarken, rakip ataklar karşısında 90 dakika konsantre kaybı yaşamayınca haklı bir galibiyete imzasını atmış oldu.

Goller 10 dakikada geldi
İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Soğuksuspor, peş peşe bulduğu gollerle öne geçti. 

62'de Ergün Yılmaz maç boyunca adeta maden bulduğu sağ kanattan yine iyi sarktı, rakibini oyundan düşürdükten sonra sol kanat yönüne uzun bir orta yaptı. Burada topla buluşan genç İbrahim bekletmeden ceza alanı içine topu doldurdu. Furkan Samet etkili bir kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

68'de ise sol kanattan bindirme yapan Aliş Yılmaz rakip arka direk yönündeki Ergün Yılmaz’a topu adrese teslim gönderdi. Önce topu kontrol eden golcü oyuncu, uzak kale direğinden sert bir vuruş ile farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

Lider ilk kez kaybetti
Mücadele 2-0'lık sonuçla tamamlanırken, haftaya lider giren Ortaköyspor ile yenilgisini yaşadı. Soğuksuspor ise güçlü rakibinden aldığı üç puanla moral bularak 15 puana ulaştı ve üst sıralardan kopmadı. 

HABER: TALİP ERCAN



Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...