Pazar, Kasım 13, 2016

U14 maçında çiçek krizi!


Bölgesel Gelişim U14 Ligi 1.Bölge A Grubu'nda oynanan Kocaeli Birlikspor-Galatasaray maçına 'çiçek krizi' damgasını vurdu. Belki de dünyada örneği olmayan, insana 'güleriz ağlanacak halimize' dedirten, Fair-Play ruhunun yerle bir edildiği olay, Kocaeli Birlikspor teknik sorumlularının bu yıl Galatasaray U14 Takımı'na transfer olan eski oyuncuları Ferhat Durmuş'a maç öncesi çiçek vermek istemesi, buna Galatasaray U14 Teknik Sorumlusu Tuğberk Tanrıvermiş'in karşı çıkmasıyla başladı.

Galatasaray'a oyuncu vermenin gururunu yaşayan ve oyuncuyu onore etmek amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirten Kocaeli Birlikspor U14 Teknik Sorumlusu Göksel Ali Argun,aldıkları tepki karşısında hem şaşırdıklarını,hem de üzüldüklerini belirtti. Maçın başında başlayan kriz maç sonuna da taştı. Galatasaray U14 Teknik Sorumlusu Tuğberk Tanrıvermiş'in maçın bitiminde Birlikspor malzemecine ''Oyuncuyu yumuşatmak, etkilemek için böyle şeyler yapıyorsunuz'' demesi üzerine iki ekibin teknik sorumluları arasında tartışma daha da büyüdü.

Kocaeli Birlikspor U14 Teknik Sorumlusu Göksel Ali Argun sitemize verdiği açıklamada, ''Biz bu oyuncuyu Galatasaray'a kendi ellerimizle teslim ettik. Maç öncesi sporcumuza çiçek vermek istedik, altyapı koordinatörleri ile antrenör arkadaşı da davet ettik. 'Gerek yok Hocam. Maça başlayalım hemen bu işler maçtan sonra yapılır' dedi.Bir şey demedik ve maça başladık. Maç sonunda bizim malzemeci arkadaşımıza, 'Oyuncuyu yumuşatmak, etkilemek için böyle şey yapıyorlar' demiş. Maç bitince yanına gidip 'keşke bana söyleseydiniz hocam. Resim çektirmemeniz ve çiçeği geri çevirmeniz bir Galatasaray hocasına yakışmadı' dedim. 'Senin haddine değil, sen kimsin' deyince tartışma oldu.Bunu tüm Galatasaray camiasına mal etmek,bundan Galatasaray markasının zarar görmesini kesinlikle istemiyorum'' dedi.

5 gol birden attı 
Bu krizin en ilginç tarafı ise,Ferhat Durmuş'un, 6-3 Galatasaray'ın galibiyeti ile biten maçta 5 gol atarak takımının galibiyetinde büyük rol oynamasaydı.

HABER: ARİF DOĞAN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...