Salı, Kasım 15, 2016

Tunaspor yanlış korner kurbanı


Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta geçtiğimiz günlerde Teknik Direktörlük görevine Akın Topgül'ü getiren ve çıkış yakalamak isteyen Bayrampaşa Tunaspor evinde lig ikincisi Çayırovaspor'u konuk etti.

Karşılaşmaya iki tarafta istekli başlarken, Bayrampaşa Tunaspor uzaktan şutlarla kaleyi yoklarken, konuk ekip Çayırovaspor ise özellikle Tunaspor'un sol kanadına uzun toplar ile yüklendi.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikalık bu şekilde geçilirken, Çayırovaspor biraz baskını arttırdı ancak Tunaspor kalecisi Özer ve defans oyuncuları tüm tehlikeleri bir bir savuşturdular.

Kaptan Emin kaleciliğe özenirse
Karşılaşmanın 37.dakikasında Çayırovaspor'lu Ufuk kaleciden sıyrılıp topu sağ çapraza taşıdı. Altı pas içinde topu kaleye yollayan Ufuk tam gol diye sevinecekken pozisyonu bırakmayan kaptan Emin Dilber topu çizgiden çıkarmayı başardı. Bu dakikadan sonra ise adeta kimlik değiştiren Bayrampaşa Tunaspor oyuna tekrar dengeyi getirdi. Önce Anıl sonra ise Hakan ile kaleyi yoklayan Tunaspor aradığı golü bulamadı ve mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya Ersin'i kenara alıp Tunahan'ı sahaya süren Akın Topgül taktik değişikliğine de giderek Anıl Demir'e sağ kanatta, Fesih Oluç'a sol kanatta Tunahan Ergül'e de forvette görev verdi. Değişiklikler de sahaya olumlu yansıyınca İkinci yarıda bambaşka bir Tunaspor izledik. 48.dakikada Fesih'in ortasında Tunahan yetişemeyince Tunaspor mutlak bir golden oldu. Tunaspor 10 dakikalık müthiş baskısı golü getirmeyince Çayırovaspor'da oyuna dengeyi getirdi ve pozisyonlar üretmeye başladı. 70.dakikada Erden'in sakatlanması ile tekrar taktik değişikliğine giden Tunaspor'da oyuna Mustafa Uğur Aygün dahil olurken, sağ kanatta görev yapan Anıl sol kanada, sol kanatta görev yapan Fesih sol beke geçti. Bu dakikadan sonra yine baskısını arttıran Tunaspor, Anıl ve Fesih ile sağlı sollu ataklarla kaleyi yokladı ancak bir türlü topu Tunahan ile buluşturamayınca aradığı golü bulamadı. Karşılaşmanın son 10 dakikasına girilirken, Tunahah Ergül rakip savunmaya oldukça zor anlar yaşattı. 

Önce Mustafa'nın ortasında golle burun buruna gelen oyuncu ardından Muhammed Emre ile birlikte hazırladıkları pozisyonda golü bulamadı. Mücadelenin 86.dakikasına girildiğinde ise defansın arkasına atılan uzun topta Tunahan çabukluğunu konuşturup rakip oyuncudan önce topa sahip oldu. Vücut çalımı ile rakibini ekarte eden Tunahan kalecinin yanından topu filelere gönderdi ve Tunaspor mücadelede 1-0 öne geçti.

Golden sonra uzun toplarla skoru dengelemeye çalışan Çayırovaspor, aradığı golü adeta yoktan var etti. Ceza sahasına yapılan ortada topa kötü vuran Çayırovaspor'lu oyuncudan top dışarıya çıktı. Bayrampaşa Tunaspor aut atışı kullanmak için hazırlanırken mücadelenin hakemi İhsan Gökdem korner atışını işaret etti. Kullanılan kornerde arka direkte top önüne düşen Ümit'in ayağına çarpan top filelerle buluştu ve mücadele eşitlik geldi 1-1 90+4 te gelen golle yıkılan Bayrampaşa Tunaspor'lu oyuncular santradan sonra tekrar gol arasalar da mücadelede başka gol olmadı ve Tunaspor ligde ikinci konumda olan Çayırovaspor karşısında 3 puanı kaçıran takım oldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK




Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...