Çarşamba, Kasım 16, 2016

Sokak lambası altında antrenman


İstanbul Süper Amatör Küme ekiplerinden Kanlıcaspor, Beykoz ilçesinde çalışacak saha bulamadığı için hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarına Tarihi Beykoz Çayırı’nda devam ediyor. Oyuncuları aynı zamanda çalışan kişiler olduğu için ancak akşam saatlerinde antrenman yapan Kırmızı mavili ekip bu nedenle çayırdaki sokak lambası altında hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Sorumlu Aydın Akbaş bu şartlarda çalışmanın kendilerini olumsuz etkilediğini belirterek “Diyecek kelime bulamıyorum, Beykoz  gibi İstanbul’un en büyük arazilerinin olduğu bir yerde antrenman yapacak yeterli saha bulunamıyorsa diyecek kelime bulamam. İnşallah bir an önce kendi sahamıza yeniden kavuşuruz ve bu üzüntü verici durum ortadan kalkar. Beykoz Çayırı’nda antrenmana korkarak çıkıyoruz. Her an bir görevlinin gelip ‘çıkın’ demesi olası. Öyle bir olayda verecek yanıtımız da olmaz” diye konuştu.



Beykoz ilçesindeki amatör kulüplerin antrenman yaptığı Spor Akademisi Stadı geçtiğimiz haftalarda ‘Türkiye’deki olağanüstü hal’ nedeniyle kulüplere kapatılmıştı. Kanlıcaspor’un bir dönem kullandığı Kanlıca Sahası şu an kapalı ancak bu stadın yapımı için düğmeye basıldığı biliniyor.

HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.