Çarşamba, Kasım 09, 2016

'Seyirciler hem maç hem tiyatro izledi'


İstanbul Süper Amatör Küme 9. Grup'ta hafta sonu lider Başakşehir Kartalspor'a 3 penaltı golüyle 3-1 yenilen Pazariçi Köprülüspor'da hakeme tepki var.

Pazariçi Köprülü Spor Genel Kaptanı Kemal Gönülkırmaz maçla ilgili yaptığı değerlendirmede "Futbol müsabakalarına gelen seyirciler aslında çok şanslılar. Hem tiyatro hem de futbol müsabakası izliyorlar. 05 Kasım 2016 Cumartesi günü Başakşehir Kartalspor ile oynadığımız maç tam bir trajikomik oyundu. Maçın hakemi futbolcu kardeşlerimizin emeğine saygısızlık etti" dedi.

Gönülkırmaz şunları söyledi:

Maç çekişmeli devam ederken takımımız bulduğu bir pozisyonla 1-0 öne geçti. Devrenin sonlarında oluşan bir karambolde birinci perde açıldı ve hakem sahne aldı, uyduruk bir penaltı ile durum eşitlendi ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı.

İkinci yarı takımımız hücum üstünlüğünü ele geçirdi. Bulduğumuz iki net pozisyonu rakip kaleci gole izin vermedi. Takımımızın bir atağında futbolcumuza faul yapıldı. Avantaj kuralının işleyeceği örnek bir pozisyon olmasına rağmen hakem oyunu durdurdu ve rakibi  4'e 3 yakaladığımız pozisyonumuzu engelledi. Gelişen bir diğer atağımızda defans oyuncusu kornere çıkardı, hakem aut atışını gösterdi. Defans oyuncusu korner demesine rağmen kararını değiştirmedi.

Rakip bile penaltıya şaşırdı 
Oyunun sonlarına doğru rakibimizin geliştirdiği bir pozisyon aut ile sonuçlandı. Rakip takımın futbolcularının bile anlam veremediği Penaltı kararı ve futbolcumuza çift sarıdan kırmızı kart göstermesi adeta tiyatronun finaliydi.

Oyunun son dakikasında hakem sanırım maçtaki en doğru kararı vermişti pozisyon yüzde yüz penaltı idi ve doğru kararı verdi. Maçı takımımız yediği üç penaltı goleüle mağlup olarak tamamladı.

'Maçın kahramanı Kartalspor kalecisiydi'
Tribünde yanımızda oturan rakip takım seyircilerinin de ortak görüşü iki uyduruk penaltı ile maçı kaybetmiş olduk. Maçın bana göre kahramanı rakip takımın kalecisi idi kendisini tebrik ediyorum.

'Hakemler nedeniyle 8 puan kaybettik'
Bu sezon hakemler sebebiyle kaybettiğimiz sekiz puan oldu. Ayazağa maçında resmen hakem puanımızı çalmıştı. Çeliktepespor maçında penaltımızı iptal eden , golü verdikten sonra iptal eden bir hakem ve bu hafta sonu resmen takımımızı katleden bir hakem.

Sonuçta tüm takımlara başarılar dilerken, 'emek en yüce değerdir' felsefemizle her daim saygı gösterdiğimiz hakem kardeşlerimizden ricamız lütfen biraz daha dikkatli olun ve gördüklerinizi verin ki sizlere saygı duyalım. Nihayetinde sizler de emekçi kardeşlerimizsiniz."

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...