Salı, Kasım 01, 2016

Pınarspor kendine geldi

İstanbul 1. Amatör Küme 6. Grup'ta yer alan Pınarspor, deplasmanda Ateştuğlaspor'u 5-3 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Sezona sakat, cezalı ve eksik oyuncularından yoksun başlayınca bekleneni veremeyen Sarıyer temsilcisi Pınarspor, Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı'nda karşılaştığı Ateştuğlaspor'u 5-3'lük skorla geçerek çok önemli 3 puanı kaptı. 

Rakibi önünde eksik kadroyla çıkan, grubun son sıradaki ekibi Küçük Ayasofyaspor'un da rakibini 3-0 ile geçmesiyle mutlak galip gelmesi gereken maçta henüz maçın başında 2-0'ı Alperen ve Yahya ile yakaladı. Pınarspor, hemen ardından penaltı golüne engel olamadı ve skor 2-1 oldu. Baskısını devam ettiren Ateştuğlaspor, aradığı golü ilk yarı biterken bulsa da Pınarspor da Engin ile penaltıdan faydalanamadı.

Karşılıklı ataklarda sayısız gol kaçıran konuk ekip, Burak'ın kafa golü ile skoru 4-2'ye taşısa da maçın ikinci yarısında rakibinin müthiş baskısı karşısında golü kalesinde gördü: 4-3

İki takım da 10 kişi
Pınarspor 65.dakikada Yahya'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken, maçın son dakikasında da Ateştuğlaspor'dan Salim kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Müsabakada son 10 dakika çok gergin oynanırken uzatma dakikalarında sahneye çıkan geçen senenin gol kralı Engin, kapanış golünü attı ve maç 5-3 konuk ekip Pınarspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Pınarspor sahasında Sefaköy Kartal ile oynarken, Ateştuğlaspor ise deplasmanda Tophane Tayfun ile karşılaşacak.

Sevinç hakim
Takımdaki eksik ve cezalı oyuncuları çokluğu nedeniyle zor günler geçiren Pınarspor'da ise sevinç hakim. Kulüp Başkanı Akın Soyak, "Sakat ve cezalı futbolcularımız var. Bundan sonra puan kaybetmeyi düşünmüyoruz. Geçen seneki efsane Pınarspor'u tekrar izleyeceksiniz" ifadelerini kullanarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...