Cumartesi, Kasım 19, 2016

Mert attı Yıldıztabyaspor üç puanı kaptı


İstanbul 1.Amatör Küme 11. Grup ekiplerinden Yıldıztabyaspor ve Küçükpazarspor,Yıldıztabya Stadı'nda kozlarını paylaştılar.

Maçı Celal Özağdaş,Mustafa Alp Usta ve Kenan Güney hakem triosu yönetti.Saha Komiseri Gökhan Vardar,sağlık görevlisi Engin Akçay ve gözlemci Hakan Aknam idi.

Yıldıztabyaspor'da geçtiğimiz hafta Giresun Emeksan müsabakasında kart gören oyuncular oynayamazken onların yerine U19 ve U17 takımından takviyeler yapıldı.

Mücadeleye Küçükpazar'ın santra vuruşuyla başlandı.7.dakikada gelişen Yıldıztabyaspor atağında Salih'in şutunu kaleci Hüseyin çeldi ve mutlak golü önledi.Dakikalar 32'yi gösterdiğinde Faruk sol kanatta topla buluştu ve plase şutunda kaleci Hüseyin tekrar topu çeldi ve rakibin öne geçmesine izin vermedi fakat kolunu direğe çarptı ve kısa bir süre oyun durdu.İlk devre 0-0 beraberlikle tamamlandı.

İkinci devreye ev sahibinin santra vuruşuyla başlandı.55.dakikada ev sahibi ekip korner kazandı.Kornere iyi yükselen Mert meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve maçta takımını 1-0 öne geçirdi.Golden sonra kaleci Hüseyin ilk devredeki sakatlığından dolayı yerini Gökhan'a bıraktı.80.dakikada konuk ekip ceza sahası yayından frikik kazandı.Topun başına geçen Arif Emre topu auta yolladı.Mücadelenin uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmadı ve Yıldıztabya sahadan üç puanla ayrıldı.

İki ekipte maçın başından sonuna kadar centilmen bir oyun oynadı ve sahadan dostça ayrıldılar.

YILDIZTABYASPOR: Hakan Çapan,Mert Aydemir,Emre Ayakdaş,Ahmet Doğan,Kerim İsmail Üçmer,Batuhan Berber,Umut Durmaz,Mehmet Uğur Camekan,Salih Çelik,Ertuğrul Altınkaya,Faruk Allak
YEDEKLER: Fatih Akmeşe,Emirhan Mavi,Emir Yusuf Yıldız,Hüseyin Palat,Kadir Tosun,Muhammet Yavuz Gemicioğlu,Ahmet Taştan
TEKNİK SORUMLU:Ogün KOCA

KÜÇÜKPAZARSPOR: Hüseyin Yıldırım,Erdinç Tekiroğlu,Ufuk Aksoy,Fahrettin İlbay,Eyüp Akın,Yunusay Topçu,Salim Çınarlık,Gökhan Gültepe,Onur Karadeniz,Bekir Yüksel,Fatih Kurular
YEDEKLER: Gökhan Tayfur,Emirhan Apul,Eren Ergün,Arif Emre Çelebi,Ali Yaşar Eskioğlu,Uğurcan İçli
TEKNİK SORUMLU:Nezihi TOSUNCUK

HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Hakem ve iki takım futbolcuları tebrik ederim.
Dostça güzel bir maç oynanmıştır.

Unknown dedi ki...

Hakem ve iki takım futbolcuları tebrik ederim.
Dostça güzel bir maç oynanmıştır.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.