Salı, Kasım 01, 2016

Maç biter Ömerli Köyü bitmez!


İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ta Ömerli Köyü SK, son anlarına kadar büyük heyecana sahne olan maçta Selimiyespor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Vardar, 'Gitti 3 puan' denilen maçta 90+5'te attığı golle takımına hayat verdi.

Selimiye Stadı'ndaki maçın ilk yarısı golsüz biterken konuk ekip 64. dakikada Vardar'la öne geçti. 90'da Selimiyespor eşitliği sağlasa da 90+5'te sahneye yeniden çıkan Arnavutköy temsilcisine 3 puanı getiren golü attı. 

Ömerli Köyü SK Başkanı Vedat Dönmez, “Ben 'Selimiye'ye kazanmaya gidiyoruz' demiştim ve dediğim oldu. Üç puanı alırken biraz zorlandık fakat bu zorlanmamıza rağmen üç puan bize inanın ilaç gibi geldi. Zirve yürüyüşümüzü bu galibiyetle sürdürmüş olduk. Hafta içi maçında Sultanbeylispor’u sahamızda konuk edeceğiz. Bu maçtan da galibiyetle ayrılmayı arzu ediyorum. İnşallah oyuncularımız etkili oyunlarını bu maçta da sürdürür bizleri bir kez daha mutlu ederler. Ben buradan başta antrenörümüz Volkan Dönmez olmak üzere oyuncularımızı yürekten kutluyor, başarılılarının devamını diliyorum” dedi.

HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.